با سلام ،
دوست عزیز شما در حال استفاده از ورژنی قدیمی از اینترنت اکسپلورر هستید ، برای اینکه مشکلات ناشی از نمایش را نداشته باشید ، لطفا اقدام به دریافت مرورگری مناسب کرده و یا از ورژن قدیمی ما استفاده نمایید.


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گرفتن دو عدد سه رقمی از کی پد
#1
سلام ...عید سعید فطر را تبریک می گم ....
من یه برنامه با بسکام می خوام بنویسم که دو عدد سه رقمی را از کی پد بگیرم و روی انها اعمال ریاضی انجام بدم مانند 300/100=3
اگه برنامه ی مشابه دارین و یا نحوه ی نوشتن چنین برنامه ای را بلدین خوشحال می شم راهنماییم کنید من تازه کارم و تازه با بسکام کار می کنم ...
پاسخ
#2
سینای عزیزززززز من سی بلدم بیسیک نه !

اما روند کارشون یکیه

شما باید دیتای خروجی کی پد رو بخونید بعد اون رو داخل متغیر بذارید

فقط متغیرهاتون رو اعشاری تعریف کنید که اگه قسمت اعشاری داشتید اون قسمت هال از بین نره .




حالا هربار که میخونید رو داخل یک متغیر میریزید و متناسب با عملتون اون ها رو محاسبه میکنید

مثلا

result=adade1+adade2

یا

result=adade1*adade2

یا
result=adade1-adade2

یا

result=adade1/adade2
آدم تا چیزی رو به کسی یاد نده خودش یاد نمیگیره !
پاسخ
#3
سلام ...
من با بسکام کار کردم مشکلم اینه که یک عدد سه رقمی را چگونه در متغیر A قرار دهم و بعد از آن چگونه عدد سه رقمی دیگری را در متغیر B قرار دهم ...یه برنامه ی نمونه ...یه کم راهنمایی بیشتر
پاسخ
#4
سلام اگه بخوای متغیر سه رقمی از  کی پد بگیری باید در متغیر Integer ذخیرش کنی چون ممکنه مقدارش از 256 بیشتر شه .برا خوندن یه عدد از کی پد از این دستور استفاده میکنن:
کد:
A = Getkbd()
اگر A (متغیر 8 بیتی)  عددی غیر از 16 بود یعنی کلیدی فشار داده شده حالا عدد هایی که از کی پد میخونی با اونایی که رو کی پد نوشته فرق داره باید از دستور زیر استفاده کنی :
کد:
B = Lookup(a , Key)
key  رو آخر برنامه تعریف میکنی و توش مقادیر متناسب با کی پد قرار میدی B یه متغیر 8 بیتیه که مقادیر متناسب با کی پد بهت میده حالا با این دوتا دستور زیر میتونی عدد چند رقمی هم از کی پد بگیری :
کد:
C = C * 10
C = C + B
C متغیر Integer که عدد سه رقمی بهت میده .
پاسخ
#5
سلام
کسی یه نمونه برنامه ی کامل نداره؟
پاسخ
مشترک شدن در این موضوع


پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

انتخاب پوسته :

دسترسی سریع
درباره ما
انجمن سرزمین الکترونیک در 20 شهریور 91 تاسیس شده ، که همیشه سعی کرده با ظاهری متفاوت و سرعتی خوب رضایت کاربران را جلب کند ، امیدواریم توانسته باشیم گامی کوچک در پیشرفت فناوری در ایران برداشته باشیم...
نیرو گرفته از MyBB 1.8.6 با فارسی سازی مای بی بی ایران - طراحی شده در : ملت دیزاین
© تمامی حقوق برای انجمن سرزمین الکترونیک محفوظ می باشد .

پوسته‌ی انجمن: