با سلام ،
دوست عزیز شما در حال استفاده از ورژنی قدیمی از اینترنت اکسپلورر هستید ، برای اینکه مشکلات ناشی از نمایش را نداشته باشید ، لطفا اقدام به دریافت مرورگری مناسب کرده و یا از ورژن قدیمی ما استفاده نمایید.


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کنترل دما و رطوبت
#1
سلام دوستان
خسته نباشید
من یه پروژه به زبان بسکام و avr l میخوام
پروژه اینه : کنترل دما و رطوبت .مقدار کنتر قابل تنظیم باشه به وسیله کلید
ممنون میشم

 
پاسخ
#2
برا کنترل دما میتونید از lm35 استفاده کنید خروجیش ولتاژه و کار باهاش آسونه . برا رطوبت از سنسور hs1101 میتونید استفاده کنید یه مدار توی دیتاشیتش با 555  داره و خروجیش فرکانسه . با بسکام کی بورد رو راحت میشه راه اندازی کرد . شروع کنید هر جا به مشکل برخورید مطرح کنید کمکتون میکنم . İmage
 

 
پاسخ
#3
سلام .ممنون
میشه یه راهنمایی یا مثال از رطوبت سنج بزنی؟نمونه برنامه درست
با ال ام 35 کار کردم یه چیزای اشنایی دارم
 
پاسخ
#4
به نظر من از lm35 استفاده نکنید دقیق نیست از ds18b20 استفاده کنیم .
اینم یه نمونه با اتمگا 8 و زبان بیسیک :
کد php:
$regfile "m8adef.dat"
$crystal 1000000
$hwstack 
40
$swstack 
16
$framesize 
32

Config Lcdpin 
Pin Rs Portb.1 Portb.2 Db4 Portb.3 Db5 _
 Portb.4 
Db6 Portb.5 Db7 Portb.6
Config Lcd 
16 2
Config 1wire 
Portb.0


Deflcdchar 0 
20 32 32 32 32 32

Dim Arr
(9) As Byte
Dim X 
As Integer
Dim Y 
As Single

Cls
Cursor Off
Lcd 
" DS18B20 Sensor"

Do
   
1wreset
   1wwrite 
&HCC
   1wwrite 
&H44
   Wait 1
   1wreset
   1wwrite 
&HCC
   1wwrite 
&HBE
   Arr
(1) = 1wread(9)
   
Wait 1
   X 
Makeint(arr(1) , Arr(2))
   
16
   Lowerline
   Lcd Fusing
("#.&") ; Chr(0) ; "C" Spc(8)
Loop
End 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینم یه نمونه رطوبت سنج با اتمگا 8 و زبان بیسیک :
کد php:
$regfile "M8def.dat"
 
$crystal 8000000
Config Lcdpin 
Pin Db4 Pind.3 Db5 Pind.2 , , Db6 Pind.1 Db7 Pind.0 Rs Pind.6 Pind.7
Config Lcd 
16 2
Cursor Off
Config Portb.0 
Output
Config Timer1 
Counter Edge Rising
Config Timer0 
Timer Prescale 1024
Enable Interrupts
Enable Timer0
Enable Timer1
On Ovf1 Pulsecount
On Ovf0 Lable
Dim A 
As Long As Long As Byte As Integer As Long
0
Start Timer0
Cls
Lcd 
"  Rotobat sanj"
Wait 1
Do
Loop
End
Lable
:
Incr I
If 30 Then
Stop Timer0
Cls
Home
= -7587.2
65536
Counter1
 A 
110
7351
M
100000
Lcd 
"freq is:" "HZ"
Home L Lcd "humidity:" "% "
'***********************************
If U < 55 Then
Locate 2 , 14
Lcd "<55"
Waitms 500
Set Portb.0
End If
If U > 55 Then
Locate 2 , 14
Lcd ">55"
Waitms 500
Reset Portb.0
End If
Wait 2
'
***********************************
0
0
Counter1 
0
Start Timer0
End 
If
Return
Pulsecount:
Incr B Counter1 0
Return 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان اگه بتونید اینارو ترکیب کنید و روی یه اتمگا32 پیاده کنید جالب میشه خودمم خیلی لازمش دارم هر کاری کردم نتوست ترکیب کنم یعنی جواب نمیدادİmage

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برای دسترسی به بخش های پشتیبانی دوره ها در انجمن جدید یک بار از حساب اصلی wle.ir خارج و مجددا وارد شوید

سال نو همگی مبارک
پاسخ
#5
با سلام عزیزان من هم زطوبت سنج و هم دماسنج رو با lm35 و hs1101 شش ماه پیش توسط atmega16 ساختم و قشنگ جواب گرفتم اگه استقبال بشه میتونم آموزش بدم مونده به استقبال شما.
پاسخ
#6
سلام دوست عزیز

لطفا مطالبتون رو قرار بدید مطمئن باشید همه دوستان طالب هستند

چه اونایی که بلدن چه اونایی که بلد نیستن

درضمن مطالب های سایت کامل تر میشه

ممنون از همکاریه شما .
آدم تا چیزی رو به کسی یاد نده خودش یاد نمیگیره !
پاسخ
#7
ممنون میشم دوست عزیزİmage
پاسخ
#8
ما هم منتظریم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برای دسترسی به بخش های پشتیبانی دوره ها در انجمن جدید یک بار از حساب اصلی wle.ir خارج و مجددا وارد شوید

سال نو همگی مبارک
پاسخ
#9
کی شروع میکنید؟منتظــــــــــریم
پاسخ
#10
سلام دوستان من یه مشکی با lm35 دارم که خروجی رو روی lcd صفر میده کسی کمکم میکنه كدشم اينه مرسی.
#include <mega16.h>
#include <delay.h>
#include <alcd.h>
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#define ADC_VREF_TYPE 0xE0
unsigned char read_adc(unsigned char adc_input)
{
ADMUX=adc_input | (ADC_VREF_TYPE & 0xff);
// Delay needed for the stabilization of the ADC input voltage
delay_us(10);
// Start the AD conversion
ADCSRA|=0x40;
// Wait for the AD conversion to complete
while ((ADCSRA & 0x10)==0);
ADCSRA|=0x10;
return ADCH;
}

void main(void)
{
char str1[16], str2[16];
float tem;
PORTA=0x00;
DDRA=0x00;

PORTB=0x00;
DDRB=0x00;


PORTC=0x00;
DDRC=0x00;

PORTD=0x00;
DDRD=0x00;


ADMUX=ADC_VREF_TYPE & 0xff;
ADCSRA=0x87;

lcd_init(16);

while (1)
{
tem=read_adc(0);
ftoa(tem,3,str1);
lcd_clear();
lcd_puts(str1);
delay_ms(3000);
sprintf(str2,"tem=%4s\xdfc",str1);
lcd_gotoxy(0,1);
lcd_puts(str2);
delay_ms(500);
}
}
پاسخ
مشترک شدن در این موضوع


پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

انتخاب پوسته :

دسترسی سریع
درباره ما
انجمن سرزمین الکترونیک در 20 شهریور 91 تاسیس شده ، که همیشه سعی کرده با ظاهری متفاوت و سرعتی خوب رضایت کاربران را جلب کند ، امیدواریم توانسته باشیم گامی کوچک در پیشرفت فناوری در ایران برداشته باشیم...
نیرو گرفته از MyBB 1.8.6 با فارسی سازی مای بی بی ایران - طراحی شده در : ملت دیزاین
© تمامی حقوق برای انجمن سرزمین الکترونیک محفوظ می باشد .

پوسته‌ی انجمن: