با سلام ،
دوست عزیز شما در حال استفاده از ورژنی قدیمی از اینترنت اکسپلورر هستید ، برای اینکه مشکلات ناشی از نمایش را نداشته باشید ، لطفا اقدام به دریافت مرورگری مناسب کرده و یا از ورژن قدیمی ما استفاده نمایید.


امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک در ساخت ساعت با ال ای دی
#41
با تشکر از sidhadi2000 و گفتن فیوز بیت .الان 7سگمنت ثابت شده و از حالت چمک زدن ریز در اومده ولی متن خانا نیست و به گمانم در برنامه جای مشکل داشته باشه
خواهشا نه از روی تنبلی بلد نیستم
کمک کنید این برنامه رو درست کنیم
بازم تشکر از شما
پاسخ
#42
یه قسمت برنامه اینه
Sub Refresh
Gosub Getdatetime
If Temp_clock >= 3 And Temp_clock <= 4 Then
Com1 = 1 : Com2 = 0 : Com3 = 1 : Com4 = 1 : Com_dot = 1
Temp = W \ 10 : Call Send
Com1 = 1 : Com2 = 1 : Com3 = 0 : Com4 = 1 : Com_dot = 1
Temp = W Mod 10 : Call Send
Com1 = 1 : Com2 = 1 : Com3 = 1 : Com4 = 0 : Com_dot = 1
Temp = 10 : Call Send
Com1 = 1 : Com2 = 1 : Com3 = 1 : Com4 = 1 : Com_dot = 0
Point_dg = 1
Waitms 2
Point_dg = 0
Else
( W = Getadc(3
W = W / 2
W = W - 2
Com1 = 0 : Com2 = 1 : Com3 = 1 : Com4 = 1 : Com_dot = 1
Temp = _hour \ 10 : Call Send : :
Com1 = 1 : Com2 = 0 : Com3 = 1 : Com4 = 1 : Com_dot = 1
Temp = _hour Mod 10 : Call Send :
Com1 = 1 : Com2 = 1 : Com3 = 0 : Com4 = 1 : Com_dot = 1
Temp = _min \ 10 : Call Send :
Com1 = 1 : Com2 = 1 : Com3 = 1 : Com4 = 0 : Com_dot = 1
Temp = _min Mod 10 : Call Send :
Com1 = 1 : Com2 = 1 : Com3 = 1 : Com4 = 1 : Com_dot = 0
Point_up = Sec_blink
Point_dn = Sec_blink
Waitms 2
Point_up = 0
Point_dn = 0
End If
End Sub
من یه کم بهش مشکوکم.میشه یکی توضیح بده اینو
پاسخ
#43
سلام.

این برنامه رو یه تست کن ببین چه جوریاست .من کاتد مشترک نداشتم که اول تستش کنم.
حتما حتما توی ورودیت یه خازن الکترولیتی (قبل رگولاتور.خیلی مهمه...)بذار.در غیر اینصورت روی هر 4تاسون سگمنت مثلا عدد5رو میبینی .
در اولین راه اندازی مدار باید مقادیر ساعتو تنظیم کنی از اون به بعد دیگه خودش میفته رو ریل...
اگه میخای پرنور باشه برای درایو 7سگمنت ها از 6 ولت استفاده کن.
نتیجه رو هم بگو تا اگه وقتی بود حلش کنیم...


فایل‌(های) پیوست شده
.rar   cc.new.rar (اندازه: 54.18 KB / تعداد دفعات دریافت: 20)
پاسخ
#44
نقل قول: اقا حسام شما به پروژه نگاه کردید؟
یکی از دوست میگفت فیوز بیت ، نظر شما چیه؟؟

سلام شرمنده دوست عزیزم

گفتم شب نگاه می کنم اما نتونستم بیام

والا زبانش بسیک هست من بلد نیستم :s من فکر کردم سی هست
آدم تا چیزی رو به کسی یاد نده خودش یاد نمیگیره !
پاسخ
#45
(22 فروردين 1392، 11:34 عصر)sidhadi2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام.

این برنامه رو یه تست کن ببین چه جوریاست .من کاتد مشترک نداشتم که اول تستش کنم.
حتما حتما توی ورودیت یه خازن الکترولیتی (قبل رگولاتور.خیلی مهمه...)بذار.در غیر اینصورت روی هر 4تاسون سگمنت مثلا عدد5رو میبینی .
در اولین راه اندازی مدار باید مقادیر ساعتو تنظیم کنی از اون به بعد دیگه خودش میفته رو ریل...
اگه میخای پرنور باشه برای درایو 7سگمنت ها از 6 ولت استفاده کن.
نتیجه رو هم بگو تا اگه وقتی بود حلش کنیم...
سلام
به صورت کامل جواب داد ولی برای نمایش دما فقط اینطوری 0005 نشون میده .حالا نمیدونم مشکل از lm35 منه یا یه جایی میلنگه
من میخواستم به صورت اتومات مثلا 10 ثانیه ساعت و 10 ثانیه تاریخ و ....
نشون بده .برنامه رو تغییر دادم و این ترتیبی شد ولی واسه تنظیم کردن به مشکل خوردم یعنی نمیشه تنظیمش کرد
فایل رو پیوست میکنم شما هم یه نگاهی بهش کنید ممنون میشم


پ ن :یه نکته اساسی واسه اینکار که زمین کردن پایه منفی باتری یادتون نره(واسه اونایی که قصد کار با ds 1307 رو دارن)


فایل‌(های) پیوست شده
.rar   cc.new-ok.rar (اندازه: 53.65 KB / تعداد دفعات دریافت: 14)
پاسخ
#46
سلام

کینج جان عزیز

شما برای اینکه مطمئن شی تابعی که برای دمات نوشتی درست کار میکنه خودت دستی بهش دما بده ببین درست نمایش میده ؟
آدم تا چیزی رو به کسی یاد نده خودش یاد نمیگیره !
پاسخ
#47
تو پروتوس جواب میده کامل.بازم به نظرتئن باید تست کنم؟
من یه احتمال میدم lm35 دو سه بار لحیم کاری شئه گیج شده
پاسخ
#48
با سلام ...

احتمالا سنسورت خرابه. سنسور رو بردارین و بجاش یه مقاومت متغیر بذارین به این صورت که پایه لغزنده مقاومت متغیر میشه همون
خروجی آنالوگ سنسور(به adc وصل میشه).راستی روی سون سگمنت لرزش نداشتین؟
پاسخ
#49
با سلام وتشکر فراوان از شما
نه لرزشی نداره و فعلا 5 ساعته تقریبا که دقیق کار کرده فعلا
فعلا نه مقاومت در دست رس دارم نه lm35
من فقط یه خواهش دیگه دارم این برنامه که الان پیوست میکنم یه سری تغیرات دادم نصبت به برنامه هادی عزیز.البته نه زیاد
من الان به صورت اتوماتیکش کردم ولی میشه یه کاریش کرد که زمان ویت دست خودمون باشه؟اخه اینجا زمان رو با حلقه فور درست کردم
مثلا موقع نشون دادن دما 5 ثانیه وایسه واسه ساعت 25 ثانیه واسه تاریخ 10

پست رو ویرایش کردم و پیوست رو عوض کردم


فایل‌(های) پیوست شده
.rar   cc.new-2ok.rar (اندازه: 57.09 KB / تعداد دفعات دریافت: 9)
پاسخ
#50
ببین این چه طوری شد...

در حالت معمولی اتومات کار میکنه.با هر بار فشردن کلید منو از اول شروع میکنه ومیره تا آخر .بعد آخرین تنظیم هم کل صفحه برای یه مدت خاموش
میشه و دوباره میره رو حالت اتومات.

قسمت جدیدی رو هم که گفتی اضافه شد.تو قسمت case 0 با تغییر اعداد جلوی tedad میتونی برای هرکدوم زمان دلخواهتو تنظیم کنی...


فایل‌(های) پیوست شده
.rar   new3.rar (اندازه: 56.81 KB / تعداد دفعات دریافت: 12)
پاسخ
مشترک شدن در این موضوع


پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

انتخاب پوسته :

دسترسی سریع
درباره ما
انجمن سرزمین الکترونیک در 20 شهریور 91 تاسیس شده ، که همیشه سعی کرده با ظاهری متفاوت و سرعتی خوب رضایت کاربران را جلب کند ، امیدواریم توانسته باشیم گامی کوچک در پیشرفت فناوری در ایران برداشته باشیم...
نیرو گرفته از MyBB 1.8.6 با فارسی سازی مای بی بی ایران - طراحی شده در : ملت دیزاین
© تمامی حقوق برای انجمن سرزمین الکترونیک محفوظ می باشد .

پوسته‌ی انجمن: