با سلام ،
دوست عزیز شما در حال استفاده از ورژنی قدیمی از اینترنت اکسپلورر هستید ، برای اینکه مشکلات ناشی از نمایش را نداشته باشید ، لطفا اقدام به دریافت مرورگری مناسب کرده و یا از ورژن قدیمی ما استفاده نمایید.


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک برای کدنویسی در کدویژن
#71
(23 اسفند 1391، 04:23 عصر)microoo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام
مقدار هاي ك كفته بوديد رو عوض كردم و جند بار مقدار شرط درون حلقه ها و مقدار افزايش يا كاهش OCR ‎‏ رو نيز اعداد مختلفي كذاشتم اما باز هم در عمل ال اي دي جشمك هاي سريعي ميزنه و نورش كم و زياد ميشه


این کد رو امتحان کنید و به فیلمی هم که از نمونهء تست شدهء خودم با همین کد گذاشتم نگاه کنید...
البته باید گفت که نوع LED هم در دیده شدن چشمک هاخیلی مؤثره .
موضوع دیگه اینکه چون تایمر 0 فقط 8 بیت دقت داره ، بنابراین رزولیشن پایین میاد . شما این کدی که گذاشتم رو امتحان کنید . اگه باز هم راضی کننده نبود ، از تایمر 1 استفاده کنید ( طبیعتا" در اونصورت باید کدها رو برای تایمر 1 عوض کنید که بسیار هم راحته )



کد php:
#include <mega32.h>
#include <delay.h>

void main(void)
{
char i;
PORTB=0x00;
DDRB=0x0F;
OCR0=0x00;
TCNT0=0xff;
TCCR0=0x63;

while (
1)
{
      for(
i=1;i<255;i++){
      
OCR0=i;
      
delay_ms(5);
      } 
      
delay_ms(500);
      for(
i=1;i<255;i++){
      
OCR0=--OCR0;
      
delay_ms(5);
       } 
      
delay_ms(500); 
     } 
     



فایل‌(های) پیوست شده
.3gp   LED pwm.3GP (اندازه: 418.45 KB / تعداد دفعات دریافت: 26)
پاسخ
#72
با سلام و تشكر خدمت اقاي فرهمند
ميشه يكم در مورد سه رجيستر0CR0،TCNT،TCCRتوضيح بديد ؟در باره مقدار دهي و كارشون
ممنو
این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام تاآرامش اهالی دنیا خط خطی نشود...
اینجا زمین است رسم آدمهایش عجیب است
اینجا گم که میشوی بجای اینکه دنبالت بگردنند فراموشت میکنند.........:(:(
پاسخ
#73
(24 اسفند 1391، 02:10 صبح)microoo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام و تشكر خدمت اقاي فرهمند
ميشه يكم در مورد سه رجيستر0CR0،TCNT،TCCRتوضيح بديد ؟در باره مقدار دهي و كارشون
ممنو

سلام
وحید عزیز کاملا درست میگه رزولیشن تایمر 0 8 بیت اما اگه رزولیشن بالاتر میخوای باید از تایمر 1 که 16 بیتیه استفاده کنی تفکیک بیشتری توی نور بهت میده
زحمت برنامشم که آقا وحید کشیدن امیدوارم مشکلتون حل شده باشه

رجیستر TCCR مربوط به پیکره بندی تایمر هست که مثلا مد Normal CTC PWM Fast PWM

TCNT مقدار تایمر در هر لحظه

OCR هم که مقدار مقایسه تایمر هستش که وقتی مقدار TCNT با این رجیسنر برابر شد بنا به شرایط و تنظیمات تایمر خروجی ها تغییر کنه
آدم تا چیزی رو به کسی یاد نده خودش یاد نمیگیره !
پاسخ
#74
ممنون از حسام :

توضیحات حسام جان کامل بود . خیلی ساده ست . با یه کم تمرین ، کاملا" قلق کار دستتون میاد .
پاسخ
مشترک شدن در این موضوع


پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

انتخاب پوسته :

دسترسی سریع
درباره ما
انجمن سرزمین الکترونیک در 20 شهریور 91 تاسیس شده ، که همیشه سعی کرده با ظاهری متفاوت و سرعتی خوب رضایت کاربران را جلب کند ، امیدواریم توانسته باشیم گامی کوچک در پیشرفت فناوری در ایران برداشته باشیم...
نیرو گرفته از MyBB 1.8.6 با فارسی سازی مای بی بی ایران - طراحی شده در : ملت دیزاین
© تمامی حقوق برای انجمن سرزمین الکترونیک محفوظ می باشد .

پوسته‌ی انجمن: