با سلام ،
دوست عزیز شما در حال استفاده از ورژنی قدیمی از اینترنت اکسپلورر هستید ، برای اینکه مشکلات ناشی از نمایش را نداشته باشید ، لطفا اقدام به دریافت مرورگری مناسب کرده و یا از ورژن قدیمی ما استفاده نمایید.


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک برای شروع avr
#21
(13 ارديبهشت 1392، 04:09 عصر)arcopal نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
$crystal=100000
اینجوری تو نرم افزار بسکام البته فیوز بیتهاشو دستکاری نکردم.
آهان ... من فکر کردم فیوز بیت تغییر دادید !



ببینید arcopal عزیز :


اول اینکه تنظیمات فیوز بیت شما با مقدار تعیین شده داخل برنامه باید یکسان باشه .
دوم اینکه برای تنظیم دقیق زمان ، باید از تایمرها استفاده کنید .
سوم اینکه به تجربه ثابت شده که جریان کشی از پورتهای میکرو میتونه معادلات و محاسبات مربوط به زمان بندیها رو در برنامه دستخوش تغییر کنه .


و چهارم اینکه همیشه سعی کنید برای دستیابی به زمانهای خیلی دقیق ( حتی در ارتباط با تایمرها ) ، بجای نوسانساز داخلی ، حتما" از کریستال خارجی استفاده کنید ...


چون نوسانساز داخلی میکرو ، اگرچه دقیق هست ، اما وابستگی شدیدی به منبع تغذیه و نوسانات احتمالی تغذیه میکرو داره و بنابراین تأکید میکنم که :
" برای دستیابی به زمانهای دقیق ، حتما" از کریستال خارجی استفاده کنید "
پاسخ
#22
باسلام
من میخوام تعداد پالس هایی که سنسور متصل به میکرو میفرسته رو بشمارم ولی اینکار باید تا مدت زمانی طولانی انجام بشه باید از چه متغیری استفاده کنم که بتونه نشون بده؟
پاسخ
#23
(14 ارديبهشت 1392، 04:29 عصر)maryam d نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باسلام
من میخوام تعداد پالس هایی که سنسور متصل به میکرو میفرسته رو بشمارم ولی اینکار باید تا مدت زمانی طولانی انجام بشه باید از چه متغیری استفاده کنم که بتونه نشون بده؟


با عرض سلام و خوشامد به شما :


هیچ محدودیتی در استفاده از انواع متغیرها ندارید . روشهای مختلفی وجود داره . یکی از این روشها رو بنده به شما عرض میکنم :


میتونید سنسور رو به ورودی وقفهء خارجی متصل کنید و بعد با توجه به زمان تناوب پالسها ( یعنی سرعت اعمال پالسها ) یک متغیر مناسب ( مثلا" از نوع 32 بیتی ) رو در روتین وقفه ، هر بار افزایش بدید و سرریز شدنش رو هم بصورت مداوم در همون سرویس وقفه مورد بررسی قرار بدید .
چنانچه سرریز شد ، اونو صفر کنید و متغیر دیگری رو افزایش بدید و این کارو همینطور تکرار کنید ...
در نهایت ، برای شمارش تعداد کل پالسهای وارد شده ، باید محتوای تمام اون متغیرها رو با هم جمع کنید ... به همین سادگی
پاسخ
#24
نقل قول: اسلام من میخوام تعداد پالس هایی که سنسور متصل به میکرو میفرسته رو بشمارم ولی اینکار باید تا مدت زمانی طولانی انجام بشه باید از چه متغیری استفاده کنم که بتونه نشون بده؟


دنبال متغببر چرا هستی واسه شمارش کمیت های بیرونی از همون حالت شمارنده میکرو استفاده می کنند بسته به مقدار اولیه که براش تعریف مکنی ,ماکس سریزش تعدادش در میاد
پاسخ
#25
(14 ارديبهشت 1392، 07:57 عصر)setarehshab نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دنبال متغببر چرا هستی واسه شمارش کمیت های بیرونی از همون حالت شمارنده میکرو استفاده می کنند بسته به مقدار اولیه که براش تعریف مکنی ,ماکس سریزش تعدادش در میاد


با تشکر از شما :


ایشون توسط counter هم در واقع باید بعد از هر سرریز ، همون مراحلی رو که ذکر کردم انجام بدن . چون تعداد شمارش کانتر بالاخره مشخصه و یک جایی ( با توجه به 8 و یا 16 بیتی بودن counter ) صفر خواهد شد . از طرفی ممکنه اینقدر سرعت پالسهای اعمال شده به میکرو زیاد باشه که شمارنده در عرض چند ثانیه سرریز بشه و چون ایشون گفتند که برای طولانی مدت میخوان ، بنابراین نهایتا" باز هم باید همون کاری که گفتم رو انجام بدن ...
پاسخ
#26
ممنون از راهنماییتون
ی سوال دیگه
اگه بخوام تقویم شمسی رو ال سی دی ببینم باید از کجا شروع کنم ( ی برنامه تو سایت هس ولی با بسکام وای من کدویژن میخوام)
پاسخ
#27
سلام من یک میکرو دارم اما وقتی پروگرمش میکنم وقفه ها یا Delay هاشو اجرا نمی کنه؟؟؟
نمی دونم چیکار کنم.؟

من حتی فیوزبیت هاشو به حالت DEFAULTهم بردم اما یک برنامه ساده چشمک زن رو هم اجرا نمی کنه و فقط به طور پیوسته ال ای دی چشمک میزنه
اگه میشه کمکم کنید.؟؟؟;)
پاسخ
#28
(15 ارديبهشت 1392، 12:47 عصر)maryam d نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممنون از راهنماییتون
ی سوال دیگه
اگه بخوام تقویم شمسی رو ال سی دی ببینم باید از کجا شروع کنم ( ی برنامه تو سایت هس ولی با بسکام وای من کدویژن میخوام)

بهترین نمونه ای که با C من دیدم مربوط هست به جناب آقای کوثری که از ضمیمه میتونید دانلودش کنید .


(15 ارديبهشت 1392، 01:11 عصر)mahdi.n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام من یک میکرو دارم اما وقتی پروگرمش میکنم وقفه ها یا Delay هاشو اجرا نمی کنه؟؟؟
نمی دونم چیکار کنم.؟

من حتی فیوزبیت هاشو به حالت DEFAULTهم بردم اما یک برنامه ساده چشمک زن رو هم اجرا نمی کنه و فقط به طور پیوسته ال ای دی چشمک میزنه
اگه میشه کمکم کنید.؟؟؟;)



سلام :
برنامه و شماتیک رو بذارید تا بررسی کنیم ...


فایل‌(های) پیوست شده
.rar   clock&timer&data&temp.rar (اندازه: 385.42 KB / تعداد دفعات دریافت: 2)
پاسخ
#29
سلام این برنامه در کامپیوتر جواب میده اما عملی که می بندم جواب نمیده به نظرم میکروام به مشکل برخورده
چطور میشه یه میکرو رو به حالت کارخانه برگردوند؟؟؟
فکر کنم توی برنامه قبلی اش TIMER1 فعال شده و به خاطر اونه با چه برنامه ای میشه میکرو رو به حالت کارخانه برگردوند؟؟؟؟
با تشکر و سپاس فراوان


فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)
   

.jpg   Untitled.jpg (اندازه: 16.23 KB / تعداد دفعات دریافت: 4)
پاسخ
#30
(16 ارديبهشت 1392، 01:40 صبح)mahdi.n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام این برنامه در کامپیوتر جواب میده اما عملی که می بندم جواب نمیده به نظرم میکروام به مشکل برخورده
چطور میشه یه میکرو رو به حالت کارخانه برگردوند؟؟؟
فکر کنم توی برنامه قبلی اش TIMER1 فعال شده و به خاطر اونه با چه برنامه ای میشه میکرو رو به حالت کارخانه برگردوند؟؟؟؟
با تشکر و سپاس فراوان

سلام به شما :


اولا" که حتما" باید با هر LED ، یک مقاومت 220 اهم سری کنید . چون در غیر اینصورت به پورتهای میکرو فشار زیادی ممکنه بیاد و عملا" کارکرد میکرو دچار اختلال بشه . اگرچه در پروتئوس جواب میده اما در عمل ... خیر !

دوما" برای تست همیشه زمانهای تأخیر کوچکتری انتخاب کنید .

سوما" فرکانس میکرو در پروتئوس همون چیزی باشه که در برنامه گذاشتید .

چهارما" شما اگه فیوزبیتی رو تغییر نداده باشید ، با Erase کردن میکرو ( پاک کردن میکرو ) و ریختن برنامهء جدید ، همه چیز به حالت اولیه برمیگرده و تنظیمات کارخونه ای خاصی نداره . مگر اینکه فیوز بیتها رو تغییر داده باشید .
پاسخ
مشترک شدن در این موضوع


پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

انتخاب پوسته :

دسترسی سریع
درباره ما
انجمن سرزمین الکترونیک در 20 شهریور 91 تاسیس شده ، که همیشه سعی کرده با ظاهری متفاوت و سرعتی خوب رضایت کاربران را جلب کند ، امیدواریم توانسته باشیم گامی کوچک در پیشرفت فناوری در ایران برداشته باشیم...
نیرو گرفته از MyBB 1.8.6 با فارسی سازی مای بی بی ایران - طراحی شده در : ملت دیزاین
© تمامی حقوق برای انجمن سرزمین الکترونیک محفوظ می باشد .

پوسته‌ی انجمن: