با سلام ،
دوست عزیز شما در حال استفاده از ورژنی قدیمی از اینترنت اکسپلورر هستید ، برای اینکه مشکلات ناشی از نمایش را نداشته باشید ، لطفا اقدام به دریافت مرورگری مناسب کرده و یا از ورژن قدیمی ما استفاده نمایید.


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک برای شروع avr
#11
(15 بهمن 1391، 01:14 صبح)حسام مغربی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: توی برنامه فک نمی کنم مشکلی باشه فک کنم در ریزه کاری ها و اجرا باشه.

سلام یاسر عزیز شما گفتید مشکل دارید نگفتید مشکلتون چیه برای همین من توی اولین پستم گفتم کامل توضیح بدید مشکلتون چیه


بعدشم اصلا احتیاجی نیست شما متغیر 16 بیتی تعریف کنید چون هرپورت 8 بیته و یک متغیر 8 بیت کفایت میکنه .

با همون مدار آی سیت رو عوض کن اگه جواب نداد شک نکن مدارت رو اشتباه بستی حالا یا سخت افزارت مورد داره یا شایدم درست پروگرام نکردی

مرس وحید عزیز منظور منم همون 64 بود که یک بیت رو روشن نمیکنه حواسم نبود به جای که برای دومی بنویسم برای اولی نوشتم

از بس که هی پنجره باز میکنم میخوای صدتا کار رو باهم انجام بدم !حالا این که چیزی نیست تاحالا چندبار شده پست هارو جابجا فرستادم !!!

سلام حسام جان
با تشکر از شما
من این چند روز که نبودم درگیر تهیه برد بورد بودم بالاخره مدار رو این بار با atmega8 بستم و جواب داد حالا از شما می خوام یک کتاب آموزش میکرو در C یا همون codevision بهم معرفی کنین که از ابتدا تا پیشرفته باشه چون من دوستم دارم خودم یاد بگیرم و کار کنم نه اینکه فقط آماده ها رو اجرا کنم.
ممنون
پاسخ
#12
مشکل از چی بود ؟

سخت افزارت اشتباه بود یا درست پروگ نشده بود ؟!

آفرین

****8

کار درستم همینه که خودت بنویسی نه اینکه برنامه های دیگران رو اجرا کنی !

اگه میخوای اصولی یاد بگیری بهت هیچ کتابی معرفی نمیکنم!

با هلپ نرم افزار جلو برو هرجا هم سوالی داشتی بپرس من و بچه ها تا جایی که بتونیم کمکت میکنیم .
این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هم برای سی خیلی خوبه البته این سایت سی پلاس پلاس هستش اما درکل اصول و دستوراتش یکیه

فقط سی پلاس پلاس شی گرا شده و دستورات printf scanf به cin cout تغییر کرده

که اونم مهم نیست و ما با اون ها کاری نداریم شما فقط دستورات رو یاد بگیر
آدم تا چیزی رو به کسی یاد نده خودش یاد نمیگیره !
پاسخ
#13
(21 بهمن 1391، 01:49 صبح)حسام مغربی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشکل از چی بود ؟

سخت افزارت اشتباه بود یا درست پروگ نشده بود ؟!

آفرین

****8

کار درستم همینه که خودت بنویسی نه اینکه برنامه های دیگران رو اجرا کنی !

اگه میخوای اصولی یاد بگیری بهت هیچ کتابی معرفی نمیکنم!

با هلپ نرم افزار جلو برو هرجا هم سوالی داشتی بپرس من و بچه ها تا جایی که بتونیم کمکت میکنیم .
این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هم برای سی خیلی خوبه البته این سایت سی پلاس پلاس هستش اما درکل اصول و دستوراتش یکیه

فقط سی پلاس پلاس شی گرا شده و دستورات printf scanf به cin cout تغییر کرده

که اونم مهم نیست و ما با اون ها کاری نداریم شما فقط دستورات رو یاد بگیر

سلام
مشکل نمی دونم کجا بود من فقز جای atmega16 رو با atmega8 عوض کردم.
جلو رفتن با هلپ نرم افزار یعنی چی ؟
بالاخره باید اصولی شروع کرد!!!!
ممنون
پاسخ
#14
پس آی سیت مشکل داشته ،

خوب اصولیش اینطوره دیگه !

درسته اولش سخته اما وقتی پایتون اینطوری بنا بشه دیگه هر نرم افزاری که بخواید رو میتونید یاد بگیرید چون به هلپ خوندن وارد شدید

مثلا شما میخواید سی یاد بگیرید توی کتاب ها میان میگن این دستوراته اینطوری هم باهش برنامه مینویسن !
خوب همین تو هلپ هست تازه کامل تر

دارم آموزش میکرو رو برای pic آماده میکنم که به زبان سی هستش آماده شده میذارم استفاده کنید

می تونید از اون استفاده کنید خوبیش اینکه به زبان کتابی توضیح ندادم که کسی متوجه نشه


اون دستوراتی هم که واقعا توی میکرو کاربرد داشته رو گفتم
آدم تا چیزی رو به کسی یاد نده خودش یاد نمیگیره !
پاسخ
#15
با سلام
من تازه یه پروگرمر usbخریدم ومیخاستم برای شروع توسط atmega8 یه فلشر ال ای دی درست کنم.برنامه رو تو بسکام نوشتم و8 تا ال ای دی رو بهport d میکرو وصل نمودم .این برنامه تو پروتیوس خوب جواب داد.ولی بعد پروگرم کردن توسط نرم افزار progisp و وصل ولتاژ تغذیه به پایه های میکرو فقط یه دیود روشن و خاموش میشه و دیود های دیگه اصلا روشن نمیشن.ضمنا ولتاژ تغذیه رو هم 4 ولت در نظر گرفتم.مشکل از کجا میتونه باشه.یعنی میشه تغذیه لازم برای روشن کردن 8 تا ال ای دی رو نداشته باشه.
پاسخ
#16
خوب نمیتونه جریان لازم رو تامین کنه آی سی بافر یا ترانزیستور استفاده کنید و جریانشون رو با مقاومت محدود کنید .

پروتئوسی که میبینید جواب میده مال اینکه ایده آله .
آدم تا چیزی رو به کسی یاد نده خودش یاد نمیگیره !
پاسخ
#17
آقا حسام ظاهرا ایراد از فرکانس کریستاله در وهله اول فرکانس کریستال به طور پیش فرض 1 مگاهرتز گذاشته بودم که فقط یک یا دو تا ال ای دی ها روشن میشدند ولی بعدش گذاشتم رو100 کیلو هرتز همشون خوب روشن و خاموش میشن.فقط زمان هاشون دقیق نیست.برای مثال من تو برنامه ریزی زمان تاخیر رو 2 ثانیه گذاشتم .اما در عمل کمتر از 2 ثانیه چشمک میزنن.آیا برای محاسبه فرکانس کریستال و زمان تاخیر به صورت دقیق فرمول خاصی هستش؟
پاسخ
#18
سلام دوست عزیزززززززززززززز

بخواین زمانتون خیلی دقیق باشه باید از تایمر ها استفاده کنید .
آدم تا چیزی رو به کسی یاد نده خودش یاد نمیگیره !
پاسخ
#19
100 کیلو هرتز !!!!! چطوری ؟
پاسخ
#20
$crystal=100000
اینجوری تو نرم افزار بسکام البته فیوز بیتهاشو دستکاری نکردم.
پاسخ
مشترک شدن در این موضوع


پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

انتخاب پوسته :

دسترسی سریع
درباره ما
انجمن سرزمین الکترونیک در 20 شهریور 91 تاسیس شده ، که همیشه سعی کرده با ظاهری متفاوت و سرعتی خوب رضایت کاربران را جلب کند ، امیدواریم توانسته باشیم گامی کوچک در پیشرفت فناوری در ایران برداشته باشیم...
نیرو گرفته از MyBB 1.8.6 با فارسی سازی مای بی بی ایران - طراحی شده در : ملت دیزاین
© تمامی حقوق برای انجمن سرزمین الکترونیک محفوظ می باشد .

پوسته‌ی انجمن: