با سلام ،
دوست عزیز شما در حال استفاده از ورژنی قدیمی از اینترنت اکسپلورر هستید ، برای اینکه مشکلات ناشی از نمایش را نداشته باشید ، لطفا اقدام به دریافت مرورگری مناسب کرده و یا از ورژن قدیمی ما استفاده نمایید.


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروگرامرهای میکروکنترلر AVR
#31
سلام به همه دوستان عزیزم و بااجازه
من یه مبدل usb to parallelخریدم که بتونم باهاش ازپروگرامرSTK200استفاده کنم
ویندوزم میشناستش وکنترلرIEEE1284رو توی دیواساش نشون میده
اما مشکل اینجایست که اصلا پورت مجازی LPTنمیسازه روی لپتاپم
هیچ گونه سی دی درایوری هم داخل جعبش نبود
ولی اینم بگم که اصلا تقاضای درایور نمیکنه و بعده اتصال بهusbوپیغام Ready to Useمیده
ازجناب Pixar وهمه دوستان خواهش دارم بمن کمک کنند
ایا اصلا این نوع مبدلهای LPTبازاری به درد پروگرام کردن میخورن یا پول مابه هدر رفته!
دربعضی ازسایتهاهم خوندم که یکی ازپایهای موردنیازپروگرامرداخل پورت وجود نداره ف کنم پایه 10است که اسمش ACKهست
مارک مبدله همPREMIUMاست
باتشکرفراوان ازانجمن خوب شماİmage
پاسخ
#32
(30 آذر 1392، 09:23 صبح)farshid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام به همه دوستان عزیزم و بااجازه
من یه مبدل usb to parallelخریدم که بتونم باهاش ازپروگرامرSTK200استفاده کنم
ویندوزم میشناستش وکنترلرIEEE1284رو توی دیواساش نشون میده
اما مشکل اینجایست که اصلا پورت مجازی LPTنمیسازه روی لپتاپم
هیچ گونه سی دی درایوری هم داخل جعبش نبود
ولی اینم بگم که اصلا تقاضای درایور نمیکنه و بعده اتصال بهusbوپیغام Ready to Useمیده
ازجناب Pixar وهمه دوستان خواهش دارم بمن کمک کنند
ایا اصلا این نوع مبدلهای LPTبازاری به درد پروگرام کردن میخورن یا پول مابه هدر رفته!
دربعضی ازسایتهاهم خوندم که یکی ازپایهای موردنیازپروگرامرداخل پورت وجود نداره ف کنم پایه 10است که اسمش ACKهست
مارک مبدله همPREMIUMاست
باتشکرفراوان ازانجمن خوب شماİmage


سلام :

من تا بحال از این مبدل استفاده نکردم و نمیدونم مشکل شما به کجا میتونه ارتباط داشته باشه . شاید هم همون پورت acknowledge رو داخلش نداره که توسط سیستم شناسایی نمیشه ! مطمئن نیستمBw

اما من خودم از مبدل USB‌ به serial مدتهاست که استفاده میکنم و پروگرامرمو به لپ تاپم وصل میکنم و هیچ مشکلی ندارم .

قاعدتاً باید برای هر نوع مبدلی ، درایورش هم وجود داشته باشه تا پورت مجازی ساخته بشه . اگه بعد از اتصال مبدل به لپ تاپ ، توی Device manager ، این پورت نشون داده نشه ، یعنی همچنان یک جای کار میلنگه .

شما اونو به پورت USB‌ لپ تاپ وصل کن و بعدش ، از محیط Device manager یک اسکرین شات بذار تا ببینم موضوع از چه قراره ...Exclamation
پاسخ
#33
با عرض سلام وتشکر
من مبدل USB به سریال توی همین سایت رو هم ساختم که با چیپ FT232Rهستش
برای ارتباط با میکرو که فقط از2پایه TXوRXاستفاده میکنه عالیه حتی میشه ارتباط سنکرون برقرارکرد با کامپیوتر با این ایسی یعنی بابرنامه ریزی EEPROMداخلی چیپ روی یکی از پینهاش کلاک مورد نیاز ارتباط USARTروهم میشه بدست اورد اینو ازتوی دیتاشیت ایسی متوجه شدم
اما وقتی با این مبدل سریالم پروگرام میکنم حدود40دقیقه طول میکشه تا یه مگا8روپروگرام کنه

حالا سوال من اینکه این کندبودن پروگرام شدن بخاطر نوع اتصال نامناسب به میکرو است یا مشکل ازجای دیگه است
من ازهمون پروگرامرسریالی که توی سایت بود استفاده کردم که با برنامه Ponyporgکارمیکنه
نوع اتصال برای پروگرام کردنش اینجوری
پایهTXبه RESET
پایهDTRبهMOSI
پایهCTSبهMISO
وپایهای DSR+RTSبه CLKمیکرو متصل میشن
ایا شما با مبدلusb to com پروگرام میکنید؟سرعتش خوبه ؟یا منظورتون پروگرامرusbاست؟
یه سوال دیگه
چه جوریه که تبادل دادها برای پروگرام کردن میکروها با پینهای HandShakeپورت سریاله درصورتی که تو پورتCOM انتقال دیتا باپایهای TXDوRXDانجام میشه
ببخشید که پرحرفی کردم
پاسخ
#34
(1 دي 1392، 01:29 صبح)farshid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با عرض سلام وتشکر
من مبدل USB به سریال توی همین سایت رو هم ساختم که با چیپ FT232Rهستش
برای ارتباط با میکرو که فقط از2پایه TXوRXاستفاده میکنه عالیه حتی میشه ارتباط سنکرون برقرارکرد با کامپیوتر با این ایسی یعنی بابرنامه ریزی EEPROMداخلی چیپ روی یکی از پینهاش کلاک مورد نیاز ارتباط USARTروهم میشه بدست اورد اینو ازتوی دیتاشیت ایسی متوجه شدم
اما وقتی با این مبدل سریالم پروگرام میکنم حدود40دقیقه طول میکشه تا یه مگا8روپروگرام کنه

حالا سوال من اینکه این کندبودن پروگرام شدن بخاطر نوع اتصال نامناسب به میکرو است یا مشکل ازجای دیگه است
من ازهمون پروگرامرسریالی که توی سایت بود استفاده کردم که با برنامه Ponyporgکارمیکنه
نوع اتصال برای پروگرام کردنش اینجوری
پایهTXبه RESET
پایهDTRبهMOSI
پایهCTSبهMISO
وپایهای DSR+RTSبه CLKمیکرو متصل میشن
ایا شما با مبدلusb to com پروگرام میکنید؟سرعتش خوبه ؟یا منظورتون پروگرامرusbاست؟
یه سوال دیگه
چه جوریه که تبادل دادها برای پروگرام کردن میکروها با پینهای HandShakeپورت سریاله درصورتی که تو پورتCOM انتقال دیتا باپایهای TXDوRXDانجام میشه
ببخشید که پرحرفی کردم


من از مبدل USB به Serial برای پروگرامر STK500 شرکت نوآوران استفاده میکنم . سرعتش هم عالیه و اصلاً‌ طول نمیکشه ...!

البته من بیشتر اوقات با پروگرامر STK200/300 که خودم ساختم کار میکنم .

در مورد پینهای Handshake‌هم باید بگم که درایوری که برای مبدل نصب میشه ، کار تطبیق پایه ها و شناسوندن اونها رو به سیستم انجام میده . به همین دلیله که مبدلها حتماً‌ به یک درایور هم نیاز دارند .
پاسخ
#35
باسلام خدمت دوست گرامی pixar

میخواستم بپرسم که این پروگرامرjtag باچه نرم افزاری میکرو را پروگرام میکنه؟

خیلی متشکرم
پاسخ
#36
(7 دي 1392، 09:36 صبح)farshid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باسلام خدمت دوست گرامی pixar

میخواستم بپرسم که این پروگرامرjtag باچه نرم افزاری میکرو را پروگرام میکنه؟

خیلی متشکرم


سلام به شما :


میتونید از Avrstodio استفاده کنید ...البته فقط برای میکروهایی که قابلیت jtag رو داشته باشند ...




بعنوان مثال ، شما Atmega 8 رو نمیتونید با پروگرامر jtag پروگرام کنید !
پاسخ
#37
سلام

سپاس فراوان از شما دوست گرامی بخاطر پاسخ سریع به سوالات بندهİmage

نرم افزار کوچیک تری هم هست به غیراز AVRاستودیو که این پروگرامرو بشناسه؟ آخه نسخه های جدید این نرم افزار یه خورده حجمشون زیاده

متشکرم
پاسخ
#38
(8 دي 1392، 05:45 صبح)farshid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام

سپاس فراوان از شما دوست گرامی بخاطر پاسخ سریع به سوالات بندهİmage

نرم افزار کوچیک تری هم هست به غیراز AVRاستودیو که این پروگرامرو بشناسه؟ آخه نسخه های جدید این نرم افزار یه خورده حجمشون زیاده

متشکرم


با سلام مجدد :


گمان نمیکنم برنامهء کوچکتری باشه ... لااقل من سراغ ندارم ( شاید هم باشه Bn)


البته با کدویژن هم بصورت غیر مستقیم میتونید باهاش پروگرام کنید . به این صورت که بازهم باید اول AVRStodio رو نصب کنید . بعد از نصب ، به صورت خودکار ، گزینهء jtag به لیست پروگرامرهای کدویژن اضافه میشه که میتونید اونو انتخاب کنید .


به هر حال باید حتماً‌ AVRStodio رو نصب داشته باشید .
پاسخ
#39
$regfile = "M16DEF.dat" : $crystal = 1000000

Ddrb.0 = 1

Do
Toggle Portb.0
Loop
end
با سلام به همه دوستان
این برنامه فقط وقتی میتونه میکرو رو احیا کنه که منبع کلاک در خارج از میکرو تنظیم شده باشه و اگه بیت مربوط به پایه ریست مثلا در مگا8 به عنوان I/O تغییر داده شده باشه نمیشه وهمینطور فیوزبیت SPIEN

خب این موضوع رو تقریبا همه الان میدونن من الان برای این پریدم وسط (با اجازه مدیران گرامی) که با crystal = 1000000
هرگز روی یک پین میکروموج مربعی با فرکانس 1 مگاهرتز ایجاد نخواهد شد! چون این فرکانس کاری خود CPU AvR هستش واما
میتوان با تغییر این عدد در برنامه به 12 مگاهرتز(ودرعمل با تنظیم فیوز بیتها روی کریستال خارجی) روی یک پین با این برنامه به فرکانس 1.3333
مگاهرتز دست یافت-(بنده اینو با فرکانس متر اندازه گرفتم)-اول با اون مقدار 1مگاهرتز اندازه گرفتم دیدم اصلا به مرز مگاهرتز نمیرسه فرکانش!
پاسخ
مشترک شدن در این موضوع


پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

انتخاب پوسته :

دسترسی سریع
درباره ما
انجمن سرزمین الکترونیک در 20 شهریور 91 تاسیس شده ، که همیشه سعی کرده با ظاهری متفاوت و سرعتی خوب رضایت کاربران را جلب کند ، امیدواریم توانسته باشیم گامی کوچک در پیشرفت فناوری در ایران برداشته باشیم...
نیرو گرفته از MyBB 1.8.6 با فارسی سازی مای بی بی ایران - طراحی شده در : ملت دیزاین
© تمامی حقوق برای انجمن سرزمین الکترونیک محفوظ می باشد .

پوسته‌ی انجمن: