با سلام ،
دوست عزیز شما در حال استفاده از ورژنی قدیمی از اینترنت اکسپلورر هستید ، برای اینکه مشکلات ناشی از نمایش را نداشته باشید ، لطفا اقدام به دریافت مرورگری مناسب کرده و یا از ورژن قدیمی ما استفاده نمایید.


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل لود برنامه در آردوینو
#11
(22 آبان 1394، 01:15 صبح)omid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام به همه دوستان
منم با آردینو نانوی ورژن3 مشکل دارم
تنضیماتم انجام میدم ولی برنامه روش لود نمی شه؟؟؟
توی دوره آردونیو هم ثبت نام کردم  و تمامی تنظیمات گفته شده رو انجام دادم
از کجا باید بفهمم بردم سالمه و اشکال سخت افزاری نداره چون ویندوز به نام  FT232r usb urt توی دیوایس اند پرینتر میشناستش





لطفا راهنمایی کنید
سلام Dh
لطفا از نوع خطایی که اتفاق می افتد یک تصویر قرار دهید.
پاسخ
#12
سلام مهدی جان
اینم تصویرش
İmage
پاسخ
#13
سلام به همه دوستان
من هم همین مشکل رو دارم، البته نه همیشه. یعنی دفعه های اول که برد اردوینو uno رو روی برد بورد به چیزی وصل نکردم درست اپلود میکنه ولی وقتی همزمان یک مداری رو روی برد بورد میبندم و به اردوینو وصل میکنم وقتی میخوام برنامه جدید اپلود کنم همچی اروری میده
خواهش میکنم راهنماییم کنید
İmage
پاسخ
#14
(25 اسفند 1394، 12:43 عصر)mhmd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام به همه دوستان
من هم همین مشکل رو دارم، البته نه همیشه. یعنی دفعه های اول که برد اردوینو uno رو روی برد بورد به چیزی وصل نکردم درست اپلود میکنه ولی وقتی همزمان یک مداری رو روی برد بورد میبندم و به اردوینو وصل میکنم وقتی میخوام برنامه جدید اپلود کنم همچی اروری میده
خواهش میکنم راهنماییم کنید
İmage

سلام Dh
سیم رابطی که استفاده کرده اید چند سانتی متر است؟ ممکن است به دلیل افت ولتاژ در سیم های بلند این اتفاق بیفتد.
پاسخ
#15
(25 اسفند 1394، 12:43 عصر)mhmd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام به همه دوستان
من هم همین مشکل رو دارم، البته نه همیشه. یعنی دفعه های اول که برد اردوینو uno رو روی برد بورد به چیزی وصل نکردم درست اپلود میکنه ولی وقتی همزمان یک مداری رو روی برد بورد میبندم و به اردوینو وصل میکنم وقتی میخوام برنامه جدید اپلود کنم همچی اروری میده
خواهش میکنم راهنماییم کنید
İmage

سلام
شما از پین 1و2 استفاده کردید که پین های ورودی سریال و برنامه میکرو هستن ممکنه خطا بخاطر این باشه . بجا این پایه ها از پایه های 2و3 استفاده کنید و ببینید باز همین مشکل رو دارید . یا موقع پروگرام کردن این پایه ها رو آزاد کنید .
پاسخ
#16
(25 اسفند 1394، 04:53 عصر)بابا برقی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25 اسفند 1394، 12:43 عصر)mhmd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام به همه دوستان
من هم همین مشکل رو دارم، البته نه همیشه. یعنی دفعه های اول که برد اردوینو uno رو روی برد بورد به چیزی وصل نکردم درست اپلود میکنه ولی وقتی همزمان یک مداری رو روی برد بورد میبندم و به اردوینو وصل میکنم وقتی میخوام برنامه جدید اپلود کنم همچی اروری میده
خواهش میکنم راهنماییم کنید
İmage

سلام
شما از پین 1و2 استفاده کردید که پین های ورودی سریال و برنامه میکرو هستن ممکنه خطا بخاطر این باشه . بجا این پایه ها از پایه های 2و3 استفاده کنید و ببینید باز همین مشکل رو دارید . یا موقع پروگرام کردن این پایه ها رو آزاد کنید .

خیلی ممنون بابابرقی
مشکل از همون پایه های 1 و 2 بود که موقع پروگرم کردن باید ازاد باشن.
مرسی بخاطر راهنماییتون
پاسخ
مشترک شدن در این موضوع


پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

انتخاب پوسته :

دسترسی سریع
درباره ما
انجمن سرزمین الکترونیک در 20 شهریور 91 تاسیس شده ، که همیشه سعی کرده با ظاهری متفاوت و سرعتی خوب رضایت کاربران را جلب کند ، امیدواریم توانسته باشیم گامی کوچک در پیشرفت فناوری در ایران برداشته باشیم...
نیرو گرفته از MyBB 1.8.6 با فارسی سازی مای بی بی ایران - طراحی شده در : ملت دیزاین
© تمامی حقوق برای انجمن سرزمین الکترونیک محفوظ می باشد .

پوسته‌ی انجمن: