با سلام ،
دوست عزیز شما در حال استفاده از ورژنی قدیمی از اینترنت اکسپلورر هستید ، برای اینکه مشکلات ناشی از نمایش را نداشته باشید ، لطفا اقدام به دریافت مرورگری مناسب کرده و یا از ورژن قدیمی ما استفاده نمایید.


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل لود برنامه در آردوینو
#1
با سلام
بردم Uno هست و میکرو اون بصورت TQFP درایور آن را نصب کردم. مربوط به سریال بورد است (ch340) و سیستم اون رو Com7 می شناسد یعنی درایور مشکلی ندارد احتمالا چون همه از ان استفاده کردن. داخل برنامه مربوطه انتخاب بورد و پورت رو انجام دادم و موقع لود برنامه ای مثل Blink برنامه رو صحیح میگیرد اما برای لود رو برد خطا می دهد. مربوط به پروگرمر: stk 500 ... avrdude: stk500_initialize(): (a) protocol error, expect=0x14, resp=0x42

(شاید از بوت لودر این میکروم باشه یا ... ) از روی برنامه هم جهت لود بوت لود عمل میکنم ارور زیر را میدهد.ایا سرعت نرخ سریال تنظیم نیست؟
avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00

متشکر
پاسخ
#2
(29 شهريور 1394، 08:37 عصر)hiosayan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام
بردم Uno هست و میکرو اون بصورت TQFP درایور آن را نصب کردم. مربوط به سریال بورد است (ch340) و سیستم اون رو Com7 می شناسد یعنی درایور مشکلی ندارد احتمالا چون همه از ان استفاده کردن. داخل برنامه مربوطه انتخاب بورد و پورت رو انجام دادم و موقع لود برنامه ای مثل Blink برنامه رو صحیح میگیرد اما برای لود رو برد خطا می دهد. مربوط به پروگرمر:  stk 500 ...  avrdude: stk500_initialize(): (a) protocol error, expect=0x14, resp=0x42

(شاید از بوت لودر این میکروم باشه یا ... ) از روی برنامه هم جهت لود بوت لود عمل میکنم ارور زیر را میدهد.ایا سرعت نرخ سریال تنظیم نیست؟
avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00

متشکر

سلام کار های زیر رو انجام بدید درست میشه :
1 - حتما برد اردوینو UNO رو انتخاب کنید
2 - COM که شناسییی میشه رو باید انتخاب کنه (خودش انتخاب نمیشه)
3 - مامپایلرو ببند و مجددا اجرا کن (اگر درست نشد)
4 - برد رو به یو اس بی دیگه ای وصل کن (اگر باز هم درست نشد)

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برای دسترسی به بخش های پشتیبانی دوره ها در انجمن جدید یک بار از حساب اصلی wle.ir خارج و مجددا وارد شوید

سال نو همگی مبارک
پاسخ
#3
سلام
برو توی Device Manager ویندوز و وقتی برد رو وصل می کنی اون جا می نویسد که به کدام COM وصل شده و اون وقت همون COM رو توی نرم افزار انتخاب کن.
پاسخ
#4
سلام
از اینکه پاسخ دادید متشکرم
ولی اینها رو امتحان کردم،

پاسخ
#5
(31 شهريور 1394، 09:32 عصر)hiosayan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
از اینکه پاسخ دادید متشکرم
ولی اینها رو امتحان کردم،

یه اسکرین شات از دیوایز منجر و ارور برنامه بذار

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برای دسترسی به بخش های پشتیبانی دوره ها در انجمن جدید یک بار از حساب اصلی wle.ir خارج و مجددا وارد شوید

سال نو همگی مبارک
پاسخ
#6
لطفا از آردوینویی هم که دارید یک تصویر قرار بدهید.
پاسخ
#7
سلام منم همین مشکل با آردونیو نانو ورژن3 دارم میشه راهنماییم کنید؟
تمامی تنظیماتم انجام دادم حتی پورتم قرار دادم ولی نشدمتن خطاش :
Arduino: 1.6.5 (Windows 7), Board: "Arduino Nano, ATmega328"

Sketch uses 450 bytes (1%) of program storage space. Maximum is 30,720 bytes.

Global variables use 9 bytes (0%) of dynamic memory, leaving 2,039 bytes for local variables. Maximum is 2,048 bytes.

avrdude: ser_open(): can't open device "\\.\COM4": Access is denied.




Problem uploading to board. See دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
for suggestions.

This report would have more information with
"Show verbose output during compilation"
enabled in File > Preferences.
پاسخ
#8
روی یک رایانه ی دیگر هم امتحان کنید. نرم افزار آردوینو نتوانسته به COM4 ذسترسی پیدا کند.
نقل قول: avrdude: ser_open(): can't open device "\\.\COM4": Access is denied.
پاسخ
#9
مرسی از راهنمایی تون
پاسخ
#10
سلام به همه دوستان
منم با آردینو نانوی ورژن3 مشکل دارم
تنضیماتم انجام میدم ولی برنامه روش لود نمی شه؟؟؟
توی دوره آردونیو هم ثبت نام کردم  و تمامی تنظیمات گفته شده رو انجام دادم
از کجا باید بفهمم بردم سالمه و اشکال سخت افزاری نداره چون ویندوز به نام  FT232r usb urt توی دیوایس اند پرینتر میشناستش




لطفا راهنمایی کنید
پاسخ
مشترک شدن در این موضوع


پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

انتخاب پوسته :

دسترسی سریع
درباره ما
انجمن سرزمین الکترونیک در 20 شهریور 91 تاسیس شده ، که همیشه سعی کرده با ظاهری متفاوت و سرعتی خوب رضایت کاربران را جلب کند ، امیدواریم توانسته باشیم گامی کوچک در پیشرفت فناوری در ایران برداشته باشیم...
نیرو گرفته از MyBB 1.8.6 با فارسی سازی مای بی بی ایران - طراحی شده در : ملت دیزاین
© تمامی حقوق برای انجمن سرزمین الکترونیک محفوظ می باشد .

پوسته‌ی انجمن: