(23 فروردين 1392، 06:38 عصر)amirmasoud11 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام نیستید
من یه مشکل تازه پیدا کردم اوایل بصورت تصادفی کار میکرد ولی حالاوقتی کلید وصل میشه دستورات اجرا نمیشن وغیر فعاله
آخه من بجای سنسور از یه کلید استفاده کردم بطوری که مثبت با یه مقاومت پول آپ به پورت بی پایه صفرم وصل شده ویه سیم به مقاومت بسته شده که به اول ledها وصل شده که به منفی وصل میشه وباعث 0میشه ولی حالا تا وصل میکنم میکرو نمیدونم برای چی میکرو سالمه
سلام :
من هنوز متوجه نمیشم و اصلا" دلیل شما رو برای حذف سنسور مادون قرمزی که خودم گذاشتم نمیدونم دوست من ...!؟
مگه اون چه اشکالی داشت که شما اونو برداشتید و بجاش از یک روش کاملا" غیر اصولی ، مبهم و ناکارامد استفاده میکنید !؟
من که اصلا" سر در نیاوردم این طرح شما چطوری قراره کار بکنه و به میکرو وقفه بده ...!؟ اما یه موضوعی رو بهش دقت داشته باشید که :
عملکرد میکرو کاملا" منطقی و دیجیتالیه و تمام ورودی ها و خروجیهای اون هم باید بر اساس منطق دیجیتال عمل کنند . شما نمیتونید از یک المان خطی و passive برای وقفه دادن در یک لحظهء مشخص و قابل قبول به میکرو استفاده کنید و بعدش انتظار پاسخگویی صحیح از جانب میکرو داشته باشید ...!
اگرچه میکرو قطعا" پاسخ میده .. ولی مطمئنا" در اینصورت ، بدرستی عمل نخواهد کرد !
دیودهای مادون قرمز هم به همین صورت هستند ( حتی اونها که اوضاعشون از مقاومت هم بدتره و اصلا" نمودار پاسخ دهی شون هم غیر خطی هست ! ) و دقیقا" به همین دلیل بوده که من بجای وصل مستقیم سنسور مادون قرمز به میکرو ، از یک مدار مقایسه کننده استفاده کردم ...
به شما توصیه میکنم از این بدعت گذاری ها دست بردارید و به روش اصولی عمل کنید .
(26 فروردين 1392، 10:48 صبح)setarehshab نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
سایر مدیران ما رو ساپورت نمیکنن واسعه شما هم تابلو چرخان تکراری شده
سلام :
خوب شما سؤالی مطرح نکردید تا مدیران پاسخ بدن !
(29 فروردين 1392، 10:13 عصر)setarehshab نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوستان
دنبال چند تا مرجع در مورد این تابلو می گردم می شه سایت های زبان اصلی که در مورد این نوع پروژه صحبت کرده بهم معرفی کنید
ممنون می شم
توی گوگل اگه دنبال کلمهء propeller clock بگردید در موردش مطالب و فیلمهای زیاد و بسیار حرفه ای تری هم میتونید پیدا کنید .
اما از همین الان خیال شما رو راحت کنم که :
1 - بیشتر اون سایتها ، از میکروهای pic استفاده کرده و بیشتر ، کلّی گویی کردند . چون کارها بسیار حرفه ای و بیشتر تجاری هستند تا آموزشی و کاملا" منطقی هم هست .
2 - به جرأت به شما میگم نمونه هایی هم که با نقشه و کد ارائه کردند ،
تمام کدهاشون ناقص و بعضا" اشتباهات فاحش و تعمدی در برنامه هاشون دارند و جواب نخواهند داد !
در سایت iranled هم یکی از دوستان ، یک طرح از یک مدار ساعت چرخان با موتور فن رو گذاشته که
البته اون هم مدارش خارجیه! و متأسفانه جواب نمیده !
اگرچه ظاهرا" خود اون شخص ، مدارشو ساخته . اما اون برنامه ای که براش در سایت گذاشته ( سهوا" یا تعمدا" ) به لحاظ روش کاری و همینطور برنامه نویسی اشتباه زیاد داره و در نتیجه بازهم کار نمیکنه !
من 3 سال تمام دنبال این قضیه بودم و تمام اونها رو امتحان کردم و نتیجه نگرفتم تا اینکه بالاخره خودم با اطلاعاتی که بدست آوردم ، تونستم آموزش نحوهء ساخت و روش اصولی کارشونو برای اولین بار به صورت کاملا" روان و جزء به جزء در یک سایت ایرانی آموزش بدم .
( فیلم نمونهء تجاری اونو هم به تازگی در سایت و در بخش " کلیپ پروژه های انجام شده " گذاشتم )