با سلام ،
دوست عزیز شما در حال استفاده از ورژنی قدیمی از اینترنت اکسپلورر هستید ، برای اینکه مشکلات ناشی از نمایش را نداشته باشید ، لطفا اقدام به دریافت مرورگری مناسب کرده و یا از ورژن قدیمی ما استفاده نمایید.


امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات برنامه نویسی با بسکام
#31
با سلام خدمت اساتید محترم
یک برنامه از سایت دانلود کردم یک تغییرات کوچک داخلش انجام دادم.یک سون سگمنت اضافه کردم و جندتا کارکتر داخل تنظیمات اضافه کردم.می خوام توی زمانهای مختلف (قابل تنظیم) روشن یا خاموش بودن چندتا دستگاه را کنترل کنم.همزمان با ان روی سون سگمنت دما را نشون بده.چندتا مشکل دارم 1-مقدار دما نمایش داده صحیح نیست.مقدار ثانیه شمار هر 4 ثانیه یک ثانیه مکس داره. هر کاری میکند نمی تونم مقدار دما را روی سون سگمنت نمایش بدم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.


فایل‌(های) پیوست شده
.pdf   temp -.PDF (اندازه: 67.73 KB / تعداد دفعات دریافت: 34)
.rar   sat.rar (اندازه: 2.58 KB / تعداد دفعات دریافت: 16)
پاسخ
#32
نیازمند یاری سبزتان هستیم.کسی نبود آقا ....
پاسخ
#33
سلام حسین عزیز دوستان بیسیک کارمون رفتن پیک نیک هیچکی نیستش :D
آدم تا چیزی رو به کسی یاد نده خودش یاد نمیگیره !
پاسخ
#34
ممنون امیدوارم بهش خیلی خیلی خوشبگذره....
پاسخ
#35
(12 اسفند 1391، 11:53 عصر)hossienshiraz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام خدمت اساتید محترم
یک برنامه از سایت دانلود کردم یک تغییرات کوچک داخلش انجام دادم.یک سون سگمنت اضافه کردم و جندتا کارکتر داخل تنظیمات اضافه کردم.می خوام توی زمانهای مختلف (قابل تنظیم) روشن یا خاموش بودن چندتا دستگاه را کنترل کنم.همزمان با ان روی سون سگمنت دما را نشون بده.چندتا مشکل دارم 1-مقدار دما نمایش داده صحیح نیست.مقدار ثانیه شمار هر 4 ثانیه یک ثانیه مکس داره. هر کاری میکند نمی تونم مقدار دما را روی سون سگمنت نمایش بدم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام دوست عزیز :


بابت تأخیر در پاسخگویی پوزش میخوایم . همونطور که حسام جان گفتند ، چند روزی نبودم ...


پاسخ شما :


برنامهء شما دارای یک ابهام و یک اشکال در برنامه نویسی هست .


ابهام در این خط وجود داره :
در این خط ، بنظر میرسه قصد تعریف متغیر w2 رو داشتید . اما اونو بصورت توضیحات در متن درآوردید ( اگرچه در برنامه اصلا" از متغیری به این نام استفاده هم نشده ) . اما به هر حال موضوع ، کمی مبهمه !


Dim Tm As Byte , Tm1 As Byte , ' W1 As Byte , W2 As Byte


اشکال برنامه نویسی :


شما ، هم متغیری بنام roz تعریف کردید و هم برچسبی با نام roz که این کار خلاف قواعد برنامه نویسی در بیسکام هست و برنامه با خطا مواجه میشه .
این مورد رو اصلاح ، برنامه رو کامپایل و نتیجه رو اعلام کنید .
پاسخ
#36
سلام ممنون از پاسختون
چندتا تغییر اساسی داخل برنامه انجام دادم.که خیلی از ایراداتش برطرف شد.
ساعت دقیق نمایش میده.رله ها درست کارمیکنند.دما مشکلی نداره.فقط هنوز نتونستم سون سگمنت مشکلش حل کنم.یعنی توی رفرش کردنش مشکل دارم.به خاطر تعداد خطوط برنامه نمایش سون سگمنت به صورت چشمک زن هست.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
راستی می خواستم بپرسم ایا سنسوری برای سختی سنجی اب وجود داره.و یا نمایش میزان CO2 موجود در اب .که به این مدار اضافه کنم.راستش این پروژه برای کنترل اکواریوم می خوام استفاده کنم.
خیلی خیلی ممنون به خاطر وقتی که می گذارید.Blush


فایل‌(های) پیوست شده
.rar   01.rar (اندازه: 26.05 KB / تعداد دفعات دریافت: 9)
پاسخ
#37
(17 اسفند 1391، 02:49 عصر)hossienshiraz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ممنون از پاسختون
چندتا تغییر اساسی داخل برنامه انجام دادم.که خیلی از ایراداتش برطرف شد.
ساعت دقیق نمایش میده.رله ها درست کارمیکنند.دما مشکلی نداره.فقط هنوز نتونستم سون سگمنت مشکلش حل کنم.یعنی توی رفرش کردنش مشکل دارم.به خاطر تعداد خطوط برنامه نمایش سون سگمنت به صورت چشمک زن هست.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
راستی می خواستم بپرسم ایا سنسوری برای سختی سنجی اب وجود داره.و یا نمایش میزان CO2 موجود در اب .که به این مدار اضافه کنم.راستش این پروژه برای کنترل اکواریوم می خوام استفاده کنم.
خیلی خیلی ممنون به خاطر وقتی که می گذارید.Blush

1 - متأسفانه در این فایل جدیدی هم که گذاشتید ، اشکال مشابهی و این بار برای متغیر T1 و برچسبی به همین نام وجود داره !:s
شما از کدوم نسخه از بیسکام استفاده میکنید که این خطاها رو اصلا" در نظر نمیگیره !:s و برنامه تونو با همون خطا کامپایل میکنه ‍ !؟:s:s:s:s:s:s:s


به همین خاطر هم ، من نه از فایل قبلی و نه از این فایل شما حتی نتونستم از بیسکام خروجی هگز بگیرم تا بتونم لااقل توی پروتئوس تستش کنم ...


پیشنهاد میکنم حتما" آخرین نسخهء کرک شدهء بیسکام (نسخهء 2.0.7.3) رو نصب و ادامهء کارو دنبال کنید ...


2 - بنده تابحال سنسوری برای این کار ندیدم و نشنیدم ... ! دوستان دیگه اگه اطلاعی در این مورد دارند میتونن نظر بدن .
پاسخ
#38
سلام از نسخه 1.9 استفاده میکردم.طبق فرمایش شما نسخه به 2.07 تغییر دادم.متغییر t1 هم اصلاح شد.در اولین فرصت مدار براتون قرار میدم.باز هم خیلی ممنون از لطفتون.
پاسخ
#39
سلام
فایل جدید را براتون فرستادم.مشکل اصلی که دارم همون نمایش سون سگمنت هست که نمی تونم درستش کنم.ویک سوال دیگه می خوام با یک باطری ، تایمر و تنظیمات متغییرها را در زمان قطع برق نگهدارم.چطور میتونم میکرو را در حالت low power.sleep با وجود تایمر و متغییرها نگهدارم .
ممنون از پیگیری که میکنیدRolleyes
راستی اگر به نظرتون روشی بهتری در کل مدار و برنامه می بینید ممنون میشم پیشنهاد بدید .


فایل‌(های) پیوست شده
.rar   tem.rar (اندازه: 26.67 KB / تعداد دفعات دریافت: 7)
پاسخ
#40
(22 اسفند 1391، 12:29 صبح)hossienshiraz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
فایل جدید را براتون فرستادم.مشکل اصلی که دارم همون نمایش سون سگمنت هست که نمی تونم درستش کنم.ویک سوال دیگه می خوام با یک باطری ، تایمر و تنظیمات متغییرها را در زمان قطع برق نگهدارم.چطور میتونم میکرو را در حالت low power.sleep با وجود تایمر و متغییرها نگهدارم .
ممنون از پیگیری که میکنیدRolleyes
راستی اگر به نظرتون روشی بهتری در کل مدار و برنامه می بینید ممنون میشم پیشنهاد بدید .

فایل شما رو دیدم . سرم که خلوت بشه نگاه میکنم . برای مواقعی که برق قطع میشه هم خیلی راحت میتونید از یک باتری Backup استفاده کنید . نیازی هم به استفاده از مدهای sleep نیست . فقط کافیه تغذیهء LCD و سون سگمنتها رو از باتری جدا کنید . البته یه راه دیگه هم هست و اونم اینکه بجای باتری ، بطور مداوم ، تغییرات رو در EEPROM میکرو بنویسید . ولی در اونصورت ، ممکنه تغییرات دمای فعلی بعد از وصل شدن مجدد برق ، دیگه با مقدار ذخیره شدهء قبلی در EEPROM یکسان نباشه و نامعتبر باشه . بنابراین بهتره از همون باتری backup استفاده بشه . اینجوری پروسهء نرم افزار هم پیچیده تر نمیشه و عمر حافظهء EEPROM میکرو هم به مرور زمان تموم نمیشه .
پاسخ
مشترک شدن در این موضوع


پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

انتخاب پوسته :

دسترسی سریع
درباره ما
انجمن سرزمین الکترونیک در 20 شهریور 91 تاسیس شده ، که همیشه سعی کرده با ظاهری متفاوت و سرعتی خوب رضایت کاربران را جلب کند ، امیدواریم توانسته باشیم گامی کوچک در پیشرفت فناوری در ایران برداشته باشیم...
نیرو گرفته از MyBB 1.8.6 با فارسی سازی مای بی بی ایران - طراحی شده در : ملت دیزاین
© تمامی حقوق برای انجمن سرزمین الکترونیک محفوظ می باشد .

پوسته‌ی انجمن: