با سلام ،
دوست عزیز شما در حال استفاده از ورژنی قدیمی از اینترنت اکسپلورر هستید ، برای اینکه مشکلات ناشی از نمایش را نداشته باشید ، لطفا اقدام به دریافت مرورگری مناسب کرده و یا از ورژن قدیمی ما استفاده نمایید.


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تابلو روان 8*16
#1
درود خدمت عزیزان
امیدوارم که سلامت باشید من از شما چند سوال داشتم اگر لطف کنید ر اهنمایی کنید واقعا ممنون میشه من در لینک زیر پروژه تابلو روان را دانلود کردم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که مربوط به تابلو روان 8*16 هست و در سایت موجود است من چند اشکال داشتم اول این که من با نرم افزار کد ویژن فایل 1.prj را باز میکنم و برنامه ها به زبان سی باز میشوند در 1.c من دو اینکلود به نام
#include "74595.c"
#include "uni.c"

مشاهدم میکنم سوال اولم این است که چگونه برنامه را کامپایل کنم که این دو نیز درون فایل هگز قرار گیرند ؟ ایا با زدن f9 کاملا کامپایل میشود ؟
دومین راهنمایی که میخواستم لطف کنید و به من بگید این است که چگونه محتوی قسمت uni را عوض کنم ؟ که مثلا اسم و فامیل خودم باشد ؟
پیشاپیش سپاسگزارم
ارادتمند ;)
پاسخ
#2
نقل قول: سوال اولم این است که چگونه برنامه را کامپایل کنم که این دو نیز درون فایل هگز قرار گیرند ؟ ایا با زدن f9 کاملا کامپایل میشود ؟

سلام


شما وقتی Build (شیفت + اف 9 ) استفاده کنید هرچی فایل داشته باشه چه مربوط به Flash چه E2prom خودش تولید می کنه .

البته من در این پروژه از ایپرام استفاده نکردم .



نقل قول: دومین راهنمایی که میخواستم لطف کنید و به من بگید این است که چگونه محتوی قسمت uni را عوض کنم ؟ که مثلا اسم و فامیل خودم باشد ؟

از برنامه آقای تفرشی استفاده کنید

برنامه رو از اینجا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کنید


چون تابلو 16 * 8 هست شما مقادیر مختصات تابلو رو به مطابق زیر تنظیم کنید

X=16

Y=8



خوب حالا نوشته خودتون رو در بیارید و کدهای تولید شده را در هدر uni.c کپی کنید (فقط یادتون نره گزینه ROWS رو انتخاب کنید )

این برنامه ای که نوشتم تا اون اندازه آرایه رو میخونه اگه بیشتر یا کمتر بشه باید دستورات چرخش توی آرایه رو کمی تغییر بدید (تغییرش فقط توی تعداد آرایست ).

باز مشکلی داشتید در خدمتم .

آدم تا چیزی رو به کسی یاد نده خودش یاد نمیگیره !
پاسخ
#3
درود خدمت شما وممنون از پاسختون من سووالی داشتم برای نصب سخت افزاری این پروژه و باید 8 تا از اولین پایه دات ماتریکس اول را به منبع وصل کنیم و برای دمین دات ماتریکس 8تای دوم رو چون 12 پایه دارد و برای اتصال به ای سی 74hc595 نیز به همین صورت برای هرکدام از ایسی ها عمل میکنیم ؟ ترتیبی که گفتم درست است ؟
سپاسگذارم
پاسخ
#4
سلام

دقیقا مثل شکل عمل کنید

8 تا پایه با مقاومت میخوره به تغذیه و بافر جریان

اون 16 هم میخوره به شیفت رجیستر
آدم تا چیزی رو به کسی یاد نده خودش یاد نمیگیره !
پاسخ
#5
سلام خدمت دوستان عزيز

برنامه بيسكام تابلو 8*16 را ميخواستم

ممنون ميشم تشكر
پاسخ
#6
با سلام
اگر ممكنه در مورد خط زير و اين متغير كمي توصيح دهيد
Declare Sub F(byval H As Word
Local a As Word
با تشكر
پاسخ
#7
سلام
کد:
Declare Sub F(byval H As Word)
زیر برنامه ای به اسم F ، با ورودی از نوع word تعریف شده.
کد:
Local a As Word
متغیر محلی a رو از نوع word تعریف کردیم.
آموزش میکرو کنترل ARM - NXP ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
)

سوالات ، پیشنهادات ، انتقاد ها و نظر خودتونو در این تاپیک مطرح کنید ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
)
پاسخ
#8
سلام
اگ بخواهيم برنامه زير را بصورت do loop بنويسيم و Declare Sub را حذف كنيم چجوري بايد بنويسيم
Declare Sub F(byval H As Word)
Sub F(byval H As Word)
Disable Timer0
For A = 1 To 64
Buf(a) = Lookup(h , Text )
Incr H
Next A
Enable Timer0
End Sub
با تشكر
پاسخ
#9
زیر برنامه f رو هم باید بزاری .
اصلا این برنامه ماله چیه ؟
کلشو با شبیه ساز بزار.
آموزش میکرو کنترل ARM - NXP ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
)

سوالات ، پیشنهادات ، انتقاد ها و نظر خودتونو در این تاپیک مطرح کنید ( دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
)
پاسخ
#10
سلام
يك برنامه تابلو روان نوشتم متن از بالا به پايين حركت ميكنه
چكار كنم كه از راست به چپ حركت كنه
Key:
For C = 0 To 78
For D = 0 To 2
A = &B11111110

For B = 0 To 8
Portb = A
E = C + B
Rotate A , Right , 1
C(1) = E
C(2) = E + 8
C(3) = E + 16
C(4) = E + 24
'-------------------
For Conter5 = 1 To 4
C(conter5) = Lookup(c(conter5) , Text)
Next

For Conter5 = 1 To 4
For Conter4 = 0 To 7
Da = C(conter5) .conter4
Set Clk
Reset Clk

Next

Next
'--------------------------------------------
Set Set_out
Reset Set_out
Waitms 2

Next B

Next D
Next C

Return

با تشكر
پاسخ
مشترک شدن در این موضوع


پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

انتخاب پوسته :

دسترسی سریع
درباره ما
انجمن سرزمین الکترونیک در 20 شهریور 91 تاسیس شده ، که همیشه سعی کرده با ظاهری متفاوت و سرعتی خوب رضایت کاربران را جلب کند ، امیدواریم توانسته باشیم گامی کوچک در پیشرفت فناوری در ایران برداشته باشیم...
نیرو گرفته از MyBB 1.8.6 با فارسی سازی مای بی بی ایران - طراحی شده در : ملت دیزاین
© تمامی حقوق برای انجمن سرزمین الکترونیک محفوظ می باشد .

پوسته‌ی انجمن: