با سلام ،
دوست عزیز شما در حال استفاده از ورژنی قدیمی از اینترنت اکسپلورر هستید ، برای اینکه مشکلات ناشی از نمایش را نداشته باشید ، لطفا اقدام به دریافت مرورگری مناسب کرده و یا از ورژن قدیمی ما استفاده نمایید.


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اموزش صفحه لمسی ( تاچ اسکرین)
#1
Heart 
سلام دوستان من در این تایپیک قصد دارم اموزش تاچ از اول بشما اموزش بدم

بصورت بیسیک

امیدوارم که مشکلاتون به نحوی برطرف بشه

من مطالبم انتقال میدم به این تالار که خودم در این تالار نویسنده هستم



سلام به دوستان عزیز

قصد دارم در این تایپیک اموزش touch یاد بدم

خوب برای اموزش تاچ به یک لوازمی احتیاج داریم

میکروکنترل + صفحه تاچ + و یک عدد ال سی دی گراف

atmega32 + touch 128*64 + lcd graph 128*64

که من قصد دارم به زبان بیسیک اموزش بدم کسانی که موافقا لطفا دکمه سپاس بزنن تا من متوجه بشم





İmage

İmage

İmage


که من قصد دارم به زبان بیسیک اموزش بدم کسانی که موافقا لطفا دکمه سپاس بزنن تا من متوجه بشم
من هر یک روز یا دو روز درمیان به این تایپیک سر میزنم


برای شروع پروژه اول باید تاچ یا صفحه لمسی بشناسیم

تاچ چند گونه هستن که ما مستقیما به نوع تاچ فشاری یا همون مقاومتی در ابعاد 128*64 میپردازیم

که اگه در دوران قدیم درس ریاضی بریم
یک مختصاتی داریم محور x
و یک محور y

که با تقسیم بندی محور x و y میتونیم هرجای صفحه که مد نظر خودموم هستش بیام به عنوان دکمه در نظر بگیریمش


İmage

اینم یک تاچ ( صفحه لمسی )

İmage

من تا حالا با خازنی کار نکردم من با مقاومتی که همون فشاری معروفه کار کردم

و تا الان با این تاچ مشکلی نداشتم که بیام مدل های دیگه استفاده کنم

چون راحته و زودتر به نتیجه میرسیم



خوب
حالا بریم برای درک بهتر از این touch :

وقتی روی صفحه تاچ فشار میدیم ضخامت تاچ تغییر میکنه ولی شما احساس نمیکید این فرو رفتگی رو ....


İmage


خوب حالا روش استفاده از تاچ :

تاچ دارای 4 سیمه هستش که بصورت فلت هستش

من به شما توصیه نمیکنم که روی سیم فلت لحیم کاری کنید و از 4 سیم ازاد بهش اضافه کنید

بهتر برای این سیم فلت یک سوکت مخصوص 4 سیمه تهیه کنید
و تو بازار تهران زیاده بهش بگید من برای فلت صفحه لمسیم یک سوکت میخوام خیلی کوچیکه ولی ارزشش بالاست که به سیم فلت اسیب
نمیرسونه

خوب برای استفاده از صفحه تاچ باید این تیکنیک رعایت کنیم

که میتوانیم برای مثال مختصات Y کنترل کنیم


İmage

و در ادامه .....

از این تکنیک برای مختصاص X کنترل کنیم


İmage


فایل‌(های) پیوست شده
.rar   post images.rar (اندازه: 220.06 KB / تعداد دفعات دریافت: 152)
پاسخ
#2
Heart 
خوب امروز میخوایم برنامه نویسی رو ال سی دی گراف انجام بدیم

ولی اول باید ارایش سخت افزاری ال سی دی گراف بلد باشیم

مدل استفاده شده در این پروژه ks 108 میباشد


İmage

که اگر با دقت به عکس نگاه کنید از سمت راست پایه 1 می باشد

تا به سمت چپ شماره پایه نام گزاری میشود تا به شماره 20

حالا برای اینکه با پایه های این مدل ال سی دی گراف اشنابشیم

به این عکس بادقت نگاه کنید


İmage


خوب بهتر عجله نکنیم برای اینکه بهتر درک کنیم باید به الگوریتم نویسی به پردازیم



Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Portb , Controlport = Portc

Ce1 = 4 , Ce2 = 3 , Cd = 0 , Rd = 1 , Enable = 2 , Reset = 5 ,




Dataport = Portb منظور به ترتیب از پایه 7 تا 14 lcd graph متصل بشود به
پایه میکرو از port b.0 تا portb.7

یعنی :

portb.0 وصل شود به پایه 7 lcd graph

تا .
.
..
.
.
.
portb.7 وصل شود به پایه 14 lcd graph


**********************************

Ce1 که پایه 16 lcd graph وصل شود به portc.4 میکرو

Ce2 که پایه 15 lcd graph وصل شود به portc.3 میکرو

تا ..... اخر

*************************************

فقط یک نکته که کنترل پیکسل lcdgraph هستش

ما یک ولوم یا مولتی ترن یا پتانسیومتر به مقدار 20 کیلو اهم یا 50 کیلو اهم

بگیرید همینطوری که تو عکس کشید شده

به پایه 3 و 18 lcd graph متصل کنید

تا با پرخاندن مقدار روشنایی پیکسل کنترل کنید


فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)
   

.jpg   graph.jpg (اندازه: 50.82 KB / تعداد دفعات دریافت: 25)
پاسخ
#3
خوب دوستان من بعد از ماه ها  توانستم  بتونم بیام مطالبم کامل تر کنم  ( دیدگاه و تجربیات خودم  ):D

* خوب حالا اول بیام یک کامپایلر نصب کنیم که بتونیم به زبان بیسیک الگوریتم نویسی کنیم Angel

نام کامپایلر  bascom avr  در ورژن های مختلف موجود می باشد . ;)

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

خوب اول هر چیزی یک بسمه الله هی هستش که باید شروع شود من متن برنامه نویسی بصورت محیط بسکام قرار میدم  ...

 از دوستان میخوام صبر حوصله کنن :D

میخوام کارم بصورت زیبا ارائه کنم تا شک و تردید از بین بره
İmage

İmage
پاسخ
#4
خوب دوستان سلا علیکم من خیلی وقت بود این موضوع تایپیک به اتمام نرسوندم

دوست دارم تمومش کنم 

İmageخوب من بعد این میخوام برم اصل مطلب که قسمت سوئیچ کردن سطر و ستون و بدست آوردن مقدار  adc  در سطر و ستون
سرعت این کار اونقدر بالاست که کمتر از 2 میلی ثانیه عمل سوئیج اجرا و مقدار  adc بدست میاد
پس نگران کند بودن این راه انداختن   صفحه لمسی فشاری نباشید

من تمام کارهام با عکس به تصویر میکشم

پاسخ
#5


نقل قول: خوب برای اینکه تاچ به راه بیفته به این نکته توجه کن = موارد لازم در نکات برنامه نویسی بیسیک

اول ما متغییر های از جنس بایت و ورد تعریف میکنیم صفحه تاچ دارای عرض و طول می باشد

من به عرض میگم Y , وبه طول میگم  X


کد php:
Dim X As Word
Dim Y 
As Word
Dim Soton_x 
As Byte
Dim Satr_y 
As Byte 

خوب ما توی کد نویسی چند نوع سبک نوشتن داریم یکی از این سبک ها منو سازی میگن و این سبک من این اسم میزارم حالا منطور من چیه ؟؟؟

ببین تو کد نویسی وقتی تعداد خط کد زیاد میشه باعث حجم کم حافظه میکرو میشه که بهترین عمل منو سازی هستش
تو کد نویسی  حتما متوجه شدید که بعضی از دستورات اجرا قوی تری با دستور دیگر دارد حالا باز منظور من چیه ؟؟؟؟

ببین این دستور پرش هستش

کد:
DO
...
.

IF PIN0.0=1 THEN
EXID DO
GOTO MAIN
ENDIF


.
.LOOP

MAIN:
SET PORTA.0
WAITMS100
RESET PORTB.0




 حالا دستور بهتر میتونی سرعت اجرای بهتری داشته باشه
کد:
Declare Sub Menu
DO
.
CALL MENU
.
.
LOOP
Sub MENU

Sound Buzzer , 100 , 100
Sound Buzzer , 90 , 90
Sound Buzzer , 80 , 80
Sound Buzzer , 70 , 70
Sound Buzzer , 60 , 60

Return
End Sub


راست حقیقت من با این دستور پایین بیشتر لذت و سرعت کار بهتر حس میکنم و این تیکنیک من اسمش منو سازی میگم و همیشه کارساز هستش

خوب من اومدم یک سنسور دما و نور و دود و اکسیژن
تو یک برنامه بصورت مدام سنس میگیره و روی ال سی دی گرافیک نمایش میده
و یکی از آیتم ها که از حد کالیبره تجاوز کرد یک آزیر و تماس و اس ام اس ارسال بکنه
----------
خوب من تو این پروژه از هیچ کلیدی استفاده نکردم فقط از تاچ ( لمسی )

خوب حالا سوئیچ کردن کد نویسی در تایپیک بعد گفته میشه الان ساعت 12:41  شب هستش منم

پاسخ
مشترک شدن در این موضوع


پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

انتخاب پوسته :

دسترسی سریع
درباره ما
انجمن سرزمین الکترونیک در 20 شهریور 91 تاسیس شده ، که همیشه سعی کرده با ظاهری متفاوت و سرعتی خوب رضایت کاربران را جلب کند ، امیدواریم توانسته باشیم گامی کوچک در پیشرفت فناوری در ایران برداشته باشیم...
نیرو گرفته از MyBB 1.8.6 با فارسی سازی مای بی بی ایران - طراحی شده در : ملت دیزاین
© تمامی حقوق برای انجمن سرزمین الکترونیک محفوظ می باشد .

پوسته‌ی انجمن: