با سلام ،
دوست عزیز شما در حال استفاده از ورژنی قدیمی از اینترنت اکسپلورر هستید ، برای اینکه مشکلات ناشی از نمایش را نداشته باشید ، لطفا اقدام به دریافت مرورگری مناسب کرده و یا از ورژن قدیمی ما استفاده نمایید.


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط کی پد با سون سگمنت
#21
با اجازه از وحید عزیز

تابلو روان من خودم برنامش رو نوشتم که از روی مموری کارت میخوند اما اصلا ارزش درست کردن نداره با وجود ماژول چینی

چون چینی ها هم کیفیتشون بالاتره هم تمیزتره هم راحت تره هم اینکه دردسرهای ساختش رو نداره

برای ساختن اون ساعت ها هم برنامه نویسیش خیلی سخت نیست اگه میخوای خودت بسازی بگو تا روند کار رو بهت بگیم خودت بری دنبالش اما اونم باز آمادش هست*دردسر ساختش زیاده خیلی خسته کنندست *

به نظر من اونارو آماده بگیر و فقط خودت اون 7 سگمنت ها رو اضافه کن

7 سگمنت هاتم با ال ای دی خودت درست کن که قشنگ تر بشه
آدم تا چیزی رو به کسی یاد نده خودش یاد نمیگیره !
پاسخ
#22
(13 فروردين 1392، 12:19 عصر)حسام مغربی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با اجازه از وحید عزیز

تابلو روان من خودم برنامش رو نوشتم که از روی مموری کارت میخوند اما اصلا ارزش درست کردن نداره با وجود ماژول چینی

چون چینی ها هم کیفیتشون بالاتره هم تمیزتره هم راحت تره هم اینکه دردسرهای ساختش رو نداره

برای ساختن اون ساعت ها هم برنامه نویسیش خیلی سخت نیست اگه میخوای خودت بسازی بگو تا روند کار رو بهت بگیم خودت بری دنبالش اما اونم باز آمادش هست*دردسر ساختش زیاده خیلی خسته کنندست *

به نظر من اونارو آماده بگیر و فقط خودت اون 7 سگمنت ها رو اضافه کن

7 سگمنت هاتم با ال ای دی خودت درست کن که قشنگ تر بشه
سلام آقا حسام.میشه بگی این تابلو روان و ساعت رو از کجا میتونی تهیه کنی؟؟؟؟تو فرشگاه های اینترنتی گیر میاد؟؟؟
قیمتاش حدودا چنده؟؟؟
اون ساعت با برنامش به صورت آماده هست یا فقط مدارشه؟؟؟
اگه بخام به جای 7سگمنت led بذارم برنامه نویسیش چه جوری میشه؟؟؟
این سه قسمت رو میشه روی یک میکرو سوار کرد؟؟
ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنی!!! İmage
پاسخ
#23
(13 فروردين 1392، 03:10 صبح)morteza1372 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرسی آقا وحید!!خیلی لطف میکنی که وقت میذاریİmage
من تو هر انجمنی رفتم هر سوالی پرسیدم با کلی تاخیر یه جواب نصفه و نیمه دادن اما اینجا هم خیلی سریع جواب میدید هم خودتون به موضوع مسلطید واقعا ممنونم!İmage
ساعت که اره همونی که شما میگی.میخاستم ببینم شما شماتیک یا برنامشو دارید که بتونم راحت و سریع بسازمش؟؟؟İmage
راستی برای این پروژه ای هم که فرستادم منتظر میمونم تا شما سرتون خلوت بشه زیاد عجله ندارمİmage
خواهش میکنم ...Angel



یا نباید بیایم توی این انجمنها و یا اینکه اگه اومدیم ، باید هر کاری از دستمون بربیاد واسه همدیگه انجام بدیم ... شاید یه روزی هم من یه جا مشکلی برام پیش بیاد و از شما کمک بخوام .
بعنوان مثال ، حسام قرار شده به من وام بده !:D:D چون وضع مالیش توپه !:D
بگذریم ...
من مدار یا برنامهء ساعت به اصطلاح "حرم امام رضا (ع)" رو ندارم . یه بار حدود 2 سال پیش از سر کنجکاوی به همون سازنده اش SMS زده بودم که قیمتشو بپرسم . اون موقع گفته بود 150 هزار تومن !:s:s:s . الان دیگه گمان کنم بالای 500 هزار تومن بگه !
آخه من نمیدونم یه همچین پروژهء ساده ای که فقط با تعداد زیاد LED هاش اینقدر بهش زرق و برق داده ، چرا باید اینهمه قیمت برنامه اش باشه !:s


خدا وکیلی حمل بر خودستایی نباشه ... ماشاء ا... اینجا همگی استاد این کارها هستن . اما چون اصلا" برام جالب نبود و تازگی نداشت نرفتم سراغش ... وگرنه نوشتن برنامه اش مثل آب خوردنه . فقط یکم وقت گیره و ارزش وقت گذاشتن نداره ...! وگرنه خودم یه فکر دیگه تو سرم هست که اگه فقط یکم بتونم براش وقت بذارم ، یه جوری همون ساعتو میسازم که اون پروژه رو پودر کنه بفرسته هوا ... !;)


درمورد اون پروژهء keypad هم ، ضمیمهء آخری که توی پست شمارهء 19 گذاشتمو اجرا کن ببین چجوریه . عیب و ایرادش کجاست تا برطرفش کنم ...
پاسخ
#24
سلام اون آی سی 7408 کارش چیه؟؟
بازم که عدد نمیگیره؟توی شبیه ساز اینجوریه یا تو واقعیت هم همینه؟İmage
راستی اگه طرحتو ایشالا عملی کردی یه خبر بده ما هم ازت یاد بگیریم!!!!!!İmageİmage
پاسخ
#25
(14 فروردين 1392، 01:17 عصر)morteza1372 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام اون آی سی 7408 کارش چیه؟؟
بازم که عدد نمیگیره؟توی شبیه ساز اینجوریه یا تو واقعیت هم همینه؟İmage
راستی اگه طرحتو ایشالا عملی کردی یه خبر بده ما هم ازت یاد بگیریم!!!!!!İmageİmage

سلام :

1 - اون گیتها برای دریافت و اعمال وقفه به میکرو به ازای فشرده شدن کلیدهاست .
2 - حتما" کریستال میکرو توی پروتئوس روی 1 مگا تنظیمه . بذارش روی 8 مگا هرتز .
3 - من تست کردم . تمام اعدادو بخوبی میگیره و مشکلی توی این قسمت نداره . فقط چون برای تست فشرده شدن کلیدها ، تأخیر و شرط نذاشتم ، ممکنه یکبار فشردن رو به منزلهء چندین بار در نظر بگیره و چند تا عدد مثل هم رو نمایش بده که اونهم قابل حله ...
سعی کن روی برد - بورد تستش کنی . به پروتئوس اعتماد نکن .

اینجوری که من متوجه شدم ، زیادی هم آماتور نیستی ... Cool
فرم کلی برنامه شو که برات نوشتم . ایرادهای جزئی شو خودت درستش کن .


4 - اگه حوصله کردم که عملیش کنم ... چشـــم
پاسخ
#26
نظر لطف شماست آقا وحید!İmage
از امثال شما یاد گرفتیم دیگه!!İmage
ممنون که وقت گذاشتیİmage

راستی آقا حسام کجایی؟
دیگه جواب ما رو در مورد اون تابلوروان و ساعت ندادی ها!!!!!
پاسخ
#27
(12 فروردين 1392، 08:33 عصر)Pixar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12 فروردين 1392، 07:13 عصر)morteza1372 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام خسته نباشی!
پس خدا بهت صبر بده مهندس!!!İmage
اولا که نحوه اسکن کردن صفحه کلیدت رو متوجه نشدم!!İmage
دوما فرقش با روش getkbd() چیه؟؟؟؟
راستش یه کم برنامت سنگین شد یه جاهاش رو نفهمیدم آخه من خیلی حرفه ای نیستم فقط برای سرگرمی خودم کار میکنم!!!!İmage
راستی آقا وحید من میخام یه تابلو برا مغازم درست کنم که یه قسمتش تابلو روانه یه قسمتش همین سون سگمنته و یه قسمتش هم ساعت عقربه ای با led یه!!!
که این دو قسمت آخرش رو موندم.جایی رو بلدید که اموزش ساخت اون ساعته رو داشته باشه؟یا کسی رو تو انجمن میشناسید؟؟؟
پس من منتظر میمونم سرتون خلوت که شد بیشتر راهنماییم کنیدİmage
ممنون!!

سلام ؛ ممنونم :

گمان کنم تا بعد از تعطیلات باید منتظر باشی ...


الان یک مقدار فرصت پیدا کردمو برنامه رو تکمیلترش کردم . یه تغییرات کوچیکی هم توی شماتیک انجام دادم .
از ضمیمه میتونی دانلود کنی
فکر میکنم تا حدود زیادی عملکردش باید بهتر شده باشه . اما مطمئنا" هنوز هم ایراداتی داره ... فرصت کنم نهاییش میکنم .


نحوهء اسکنش هم ساده ست . به ستونها دیتا فرستادم و از سطرها خوندم ...
به همین سادگی ...


منظورت از ساعت عقربه ای LED چیه ؟ یعنی مثل همون ساعت معروف به ساعت حرم امام رضا (ع) ؟



والا توی انجمن که همگی غیر از من ، از اساتید هستند ... توی کجاش به کمک احتیاج داری ؟
سلام دوستان خسته نباشید.من چند وقت پیش این پست رو ایجاد کردم و برنامه ای که پیوست کردم یه مقدار مشکل داشت که آقا وحید لطف کردن و برنامم رو اصلاح کردن اما برنامه ای که ایشون گذاشتن همونجوری که خودشون گفتن یه اشکالاتی داشت که نرسیدن برطرفش کنن.ولی چون سبک نوشتن ایشون با من خیلی فرق داشت من متوجه بعضی قسمتهای برنامشون نشدم و نتونستم اشکالاتش رو یرطرف کنم!
میخاستم ببینم کسی از دوستان اگه وقت میکنه یه نگاه بهش بندازه و اشکالاتش رو بهم بگه چون اگه خدا بخواد میخام همین روزا عملیش کنم و خیلی به کمکاتون احتیاج دارم ممنون میشم اگه یه بار دیگه بهم کمک کنین!!!!
راستی این آقا وحید کی میخاد بیاد؟؟خبری ازش نیست،دلمون خیلی براش تنگ شده!!!İmage
پاسخ
#28
سلام دوستان.این پروژه رو تقریبن درست کردم و تو ضمیمه گذاشتمش اما یه مقدار 7سگمنت ها چشمک زنن هنوز.بهترین تایم به نظر شما چند میلی ثانیس؟
اینکه چشمک زنه مال شبیه سازه یا تو عمل هم همینطوره؟
اینو بخام عملیش کنم قطعه دیگه ای هم لازمه اضافه کنم یا همین قطعاتی که تو پروتئوس گذاشتم کافیه؟


فایل‌(های) پیوست شده
.rar   7segment.rar (اندازه: 42.3 KB / تعداد دفعات دریافت: 16)
پاسخ
#29
سلام
مشکل تو خط تعریف سگمنته خطش رو اینکاری کنین
کد php:
Config Kbd Porta Debounce 50 Delay 10 
پاسخ
مشترک شدن در این موضوع


پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

انتخاب پوسته :

دسترسی سریع
درباره ما
انجمن سرزمین الکترونیک در 20 شهریور 91 تاسیس شده ، که همیشه سعی کرده با ظاهری متفاوت و سرعتی خوب رضایت کاربران را جلب کند ، امیدواریم توانسته باشیم گامی کوچک در پیشرفت فناوری در ایران برداشته باشیم...
نیرو گرفته از MyBB 1.8.6 با فارسی سازی مای بی بی ایران - طراحی شده در : ملت دیزاین
© تمامی حقوق برای انجمن سرزمین الکترونیک محفوظ می باشد .

پوسته‌ی انجمن: