با سلام ،
دوست عزیز شما در حال استفاده از ورژنی قدیمی از اینترنت اکسپلورر هستید ، برای اینکه مشکلات ناشی از نمایش را نداشته باشید ، لطفا اقدام به دریافت مرورگری مناسب کرده و یا از ورژن قدیمی ما استفاده نمایید.


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط کی پد با سون سگمنت
#11
(10 فروردين 1392، 03:26 عصر)حسام مغربی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرتضی جان وحید شوخه جدی نگیر !

استاد بیسیکمون وحیده .
من از بیسیک سر در نمیارم وگرنه راهنماییت میکردم وایسا تا وحید بیاد
:D:D:D
من استاد هیچ چیزی نیستم !Angry@:@

(10 فروردين 1392، 09:51 عصر)morteza1372 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام.من عجله ای ندارم
ممنون از اینکه وقت میذارید
İmage


سلام مجدد :


شرمنده که امروز ( تا این لحظه ) اصلا"خونه نبودم تا مشکل پروژهء شما رو بررسی کنم . انشاء ا... تا فردا . اما قبلش یه توضیح بده ببینم اعداد به چه صورتی میخواستی نمایش داده بشه !؟
پشت سر هم یا تک تک ؟ چون 6 تا سگمنت بیشتر نداریم ولی اعداد میتونه از 0 تا 9 باشه
( ضمنا" زیر برنامه ای هم که نوشتی ، اشتباهه !:s حالا الان خوابم میاد . نمیشه توضیح بدم . بمونه واسه فردا Sleepy)
پاسخ
#12
وحید تو هم امروز از دنده چپ بلند شدی ها هی دعوا کن :D
آدم تا چیزی رو به کسی یاد نده خودش یاد نمیگیره !
پاسخ
#13
(11 فروردين 1392، 03:01 صبح)حسام مغربی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وحید تو هم امروز از دنده چپ بلند شدی ها هی دعوا کن :D
:s:s:s
:D:D:D:D:D:D:D:D
پاسخ
#14
والا دیگه همش هی بگوAngry@:@

:D
آدم تا چیزی رو به کسی یاد نده خودش یاد نمیگیره !
پاسخ
#15
(11 فروردين 1392، 02:58 صبح)Pixar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10 فروردين 1392، 03:26 عصر)حسام مغربی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرتضی جان وحید شوخه جدی نگیر !

استاد بیسیکمون وحیده .
من از بیسیک سر در نمیارم وگرنه راهنماییت میکردم وایسا تا وحید بیاد
:D:D:D
من استاد هیچ چیزی نیستم !Angry@:@

(10 فروردين 1392، 09:51 عصر)morteza1372 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام.من عجله ای ندارم
ممنون از اینکه وقت میذارید
İmage


سلام مجدد :


شرمنده که امروز ( تا این لحظه ) اصلا"خونه نبودم تا مشکل پروژهء شما رو بررسی کنم . انشاء ا... تا فردا . اما قبلش یه توضیح بده ببینم اعداد به چه صورتی میخواستی نمایش داده بشه !؟
پشت سر هم یا تک تک ؟ چون 6 تا سگمنت بیشتر نداریم ولی اعداد میتونه از 0 تا 9 باشه
( ضمنا" زیر برنامه ای هم که نوشتی ، اشتباهه !:s حالا الان خوابم میاد . نمیشه توضیح بدم . بمونه واسه فردا Sleepy)
سلام آقا وحید
شما لطف میکنید که وقت میذارید
یعنی چی؟؟میخاستم پشت سر هم باشه مثلا عدد 1234567 رو نشون بده.یعنی میخام هر وقت کلید ستاره زده شد یک عدد 6رقمی به 7سگمنت بدی اونم فقط همون عدد رو نشون بده
پاسخ
#16
چی شدی آقا وحید؟؟خبری نیست ازت ها!!!!
ما منتظریمİmage
پاسخ
#17
(11 فروردين 1392، 10:19 عصر)morteza1372 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چی شدی آقا وحید؟؟خبری نیست ازت ها!!!!
ما منتظریمİmage


سلام :

شرمنده که حسابی بد قول شدم ...:(

برامون از شهرستان مهمون اومده . تمام وقت درگیر هستم و اصلا" فرصت نمیکنم بیام نت یا برم سر پروژه ... نمیشد 2 روز زودتر همینو مطرح کنی !؟ Exclamation

این برنامه رو همین الان سر سری توی یک ربع ساعت براتون نوشتم . البته احساس میکنم هنوز ایراد داره و شاید اونجوری که مد نظر شماست نباشه . تستش هم نکردم و باید تکمیل بشه که اونم سر فرصت حتما" ...

فقط چند تا تغییرات توی برنامه و شماتیک شما دادم :
1 - از display آند مشترک استفاده کردم . واسه همین هم توی کدهای مربوط به اون یکسری تغییرات دادم .Angel

2 - اصلا" از تابع آمادهء بیسکام برای اسکن Keypad استفاده نکردم و به روش خودم صفحه کلیدو اسکن کردم . چون از روش تبدیل تابع ()getkbd بدم میاد !:@ ( همیشه همینجوری بودم !!! :D) به همین دلیل هم نحوهء سیم بندی صفحه کلیدو عوض کردم .

3 - من امکان تست عملی اونو ندارم . بنابراین شما خودت اونو روی برد-بورد پیاده کن و نتیجه رو اعلام کن . پروتئوسو بیخیال شو . هرچند خودم هم با اون تستش نکردم .

4 - باز هم میگم که فکر نمیکنم برنامه کامل باشه .Exclamation چون هول هولکی نوشتم !Huh تمام روز درگیر مهمونی و مهمون داری هستم .:(



حتما" ایرادهای اونو بهم بگو تا برطرفش کنم ( البته سر فرصت !)


فایل‌(های) پیوست شده
.rar   New Folder.rar (اندازه: 16.21 KB / تعداد دفعات دریافت: 9)
پاسخ
#18
سلام خسته نباشی!
پس خدا بهت صبر بده مهندس!!!İmage
اولا که نحوه اسکن کردن صفحه کلیدت رو متوجه نشدم!!İmage
دوما فرقش با روش getkbd() چیه؟؟؟؟
راستش یه کم برنامت سنگین شد یه جاهاش رو نفهمیدم آخه من خیلی حرفه ای نیستم فقط برای سرگرمی خودم کار میکنم!!!!İmage
راستی آقا وحید من میخام یه تابلو برا مغازم درست کنم که یه قسمتش تابلو روانه یه قسمتش همین سون سگمنته و یه قسمتش هم ساعت عقربه ای با led یه!!!
که این دو قسمت آخرش رو موندم.جایی رو بلدید که اموزش ساخت اون ساعته رو داشته باشه؟یا کسی رو تو انجمن میشناسید؟؟؟
پس من منتظر میمونم سرتون خلوت که شد بیشتر راهنماییم کنیدİmage
ممنون!!
پاسخ
#19
(12 فروردين 1392، 07:13 عصر)morteza1372 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام خسته نباشی!
پس خدا بهت صبر بده مهندس!!!İmage
اولا که نحوه اسکن کردن صفحه کلیدت رو متوجه نشدم!!İmage
دوما فرقش با روش getkbd() چیه؟؟؟؟
راستش یه کم برنامت سنگین شد یه جاهاش رو نفهمیدم آخه من خیلی حرفه ای نیستم فقط برای سرگرمی خودم کار میکنم!!!!İmage
راستی آقا وحید من میخام یه تابلو برا مغازم درست کنم که یه قسمتش تابلو روانه یه قسمتش همین سون سگمنته و یه قسمتش هم ساعت عقربه ای با led یه!!!
که این دو قسمت آخرش رو موندم.جایی رو بلدید که اموزش ساخت اون ساعته رو داشته باشه؟یا کسی رو تو انجمن میشناسید؟؟؟
پس من منتظر میمونم سرتون خلوت که شد بیشتر راهنماییم کنیدİmage
ممنون!!

سلام ؛ ممنونم :

گمان کنم تا بعد از تعطیلات باید منتظر باشی ...


الان یک مقدار فرصت پیدا کردمو برنامه رو تکمیلترش کردم . یه تغییرات کوچیکی هم توی شماتیک انجام دادم .
از ضمیمه میتونی دانلود کنی
فکر میکنم تا حدود زیادی عملکردش باید بهتر شده باشه . اما مطمئنا" هنوز هم ایراداتی داره ... فرصت کنم نهاییش میکنم .


نحوهء اسکنش هم ساده ست . به ستونها دیتا فرستادم و از سطرها خوندم ...
به همین سادگی ...


منظورت از ساعت عقربه ای LED چیه ؟ یعنی مثل همون ساعت معروف به ساعت حرم امام رضا (ع) ؟



والا توی انجمن که همگی غیر از من ، از اساتید هستند ... توی کجاش به کمک احتیاج داری ؟


فایل‌(های) پیوست شده
.rar   keypad _ 2.rar (اندازه: 18.49 KB / تعداد دفعات دریافت: 9)
پاسخ
#20
مرسی آقا وحید!!خیلی لطف میکنی که وقت میذاریİmage
من تو هر انجمنی رفتم هر سوالی پرسیدم با کلی تاخیر یه جواب نصفه و نیمه دادن اما اینجا هم خیلی سریع جواب میدید هم خودتون به موضوع مسلطید واقعا ممنونم!İmage
ساعت که اره همونی که شما میگی.میخاستم ببینم شما شماتیک یا برنامشو دارید که بتونم راحت و سریع بسازمش؟؟؟İmage
راستی برای این پروژه ای هم که فرستادم منتظر میمونم تا شما سرتون خلوت بشه زیاد عجله ندارمİmage
پاسخ
مشترک شدن در این موضوع


پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

انتخاب پوسته :

دسترسی سریع
درباره ما
انجمن سرزمین الکترونیک در 20 شهریور 91 تاسیس شده ، که همیشه سعی کرده با ظاهری متفاوت و سرعتی خوب رضایت کاربران را جلب کند ، امیدواریم توانسته باشیم گامی کوچک در پیشرفت فناوری در ایران برداشته باشیم...
نیرو گرفته از MyBB 1.8.6 با فارسی سازی مای بی بی ایران - طراحی شده در : ملت دیزاین
© تمامی حقوق برای انجمن سرزمین الکترونیک محفوظ می باشد .

پوسته‌ی انجمن: